jävla grisar till att flina åt mig

aaaaarghhhhh! jävla spel alltså! nu ska jag åka o sola o fixa gelenaglar =) ska bli fin!
 började morgonen med frukost hos Hanna o Emil o en massa babbel, mkt tevligt o allt för länge mellan gångerna!
 sedan kom johanna över på lunch o vi babblade bort ett par till vi med =)
 ikväll blir dte att krypa ner i soffan o inte komma fram förrän det e dags att krypa till sängen, det är en sådan myspys muffel puffel kväll helt enkelt, kanske tom köper med mej mat hem så slipper jag tänka på det också!
 aja hej svejs synd att det som kommer ur dej bara stämmer ibland.

Jag gräver min grav för dig

Trött i huvudet efter ett dygn med hjärnspöken! Och konstiga mardrömmar! Synd att du e så söt. Nu ska jag träffa älskade sandra o theo!

33 av 30 dagar

Har jag jobbat ;) dvs 33 pass o nästan 300 timmar! Hej thailand! Så där ja, idag vart det lussebullsbak också!! Denna helg har gått Super fort då vi haft fullt upp nonstop! Det gillar jag, men det ska bli jätte Skönt med hel ledig helg!! o på fredag e det fest med 2000-3000 andra kommunanställda I duveholmshallen!! Hoppas det blir skoj! Hoppas det dyker in mer jobb under december! Ganska tomt, har "bara" Mitt natt jobb o 5 pass till inbokat men jag ska ju vara ledig 3 dagar När jag o luntgatan far till riga!! Jejj längtar! Det e ju med dom det blir thailand också! Nehe dona lite i det tysta medans tösen snarkar gött på köksgolvet, givetvis på en madras! ;) Vad mer kul sker till helgen då?!?!? Hitta på!! Puss på

igår vart det

inga lussebullar men ett litet julborde bestående av hemma rullade köttbullar kålrotslåda ( som jag lyckades väldans bra med! ) julkorv o rödbetsallad!  så idag får det bli lussebullsbak istället :)

idag ska vi trotsa vädret o ge oss ner på stan o glo igen, tösen ville spana på marknadsstånden o åka karusell men det blir det inget av i detta väder! vet dock inte om det är sånt på stan idag igen!

nehe duschen kanske...



det bästa med dig är jag.



Hon vet inte vad hon känner för
Lågan slocknar utan tändstickor
Du är bäst nu men du var bättre förr
Våra brister gör oss till människor

Den lilla staden fick knappast ett farväl
När andra nöjde sig sprang hon iväg
Hennes ord var ett laddat gevär
Och hon sköt på framtida besvär
Hon hade guld nog att bygga ett berg
Men lilla rosen hon saknade färg
Du är bäst nu men du var bättre förr
Våra brister gör oss till människor

Jag gillar att du säger vad du tycker
Men det du säger att du tycker säger inte mycket




full fart

igår jobbade jag 6-14 sen var jag iväg o storhandlade plus inhandlade mina första julklappar.
hem maija dyker upp i samma veva så vi ställer oss o bakar pepparkakor sen fixar jag mat o vi avslutar det med film i soffan, jag somnade nog i samma veva som jag hörde maijas andetag gå över till snarkningar o sov faktiskt ovanligt okey till kl 8!  senhar vi ätit frukost fixat oss o fait iväg på julmarknad där maija sjöng med fritids o vi fikade lite. SEn var det ner på stano en julklapp till inhandlades o lite pyssel till maija.
Nu e hon på kalas o återkommer kl 17 då blir det lussebullsbak =) 
nehe sticka bort till ica maxi o spana sen ska jag göra kålrotslåda =) jummy!


6-14

idag sedan 17 -14 fre-lör) 17-14 lör-sön) 17-07 sön-mån) 16-19,30 mån Ledig tisdag! =) Idag skall jag hinna före alla andra til mataffärerna hade jag tänkt ;) dom flesta var kanske igår =) sen blir det någon film o god mat ikväll med tösen..
o just Jessi L- jag jobbar som dagmamma fast på udda tider dvs kvällar-nätter-helger =) plus att jag vikarierar på förskolor runt omkring i Khåla =)

jaha annars, idag e det en bra dag :)

tegelstaden var hos mig igår o patrik brast ut faaan va kallt du har när han klev innanför dörren ;) jag saaaa ju det! men nu börjar värmen sprida sig, ska bli spännande att kliva innanför dörren sen när jag slutat jobba o se skillnaden mot igår =) balkongdörren vart fixad, ny spisflät beställd, ny tvättmedelsfack beställt o avlopps snubben skulle komma idag! tadaaaa! bra jobbat!

nehe höres senare ikväll när jag landat i soffan =)

puss
 favorit mat just nu, kött med grönsaker o rotfrukter =)

Deppig

Men det börjar gå över! Saknar dock lite närhet, kramar, en karl ;) Vart glad av samtalet med mitt gull jullan, saknar henne, till jul skulle vi visst ses:( Vad händer på juldagen o nyår då!!!!???!!! Jag vill ha massa att se fram emot nu när jag jobbar så mycket!! Tack o hej Väääs att du e 17, prova 14 också ;)

Dags igen

Jobbet nästa. Ut i snöstormen o halkan! Finns ju dom som har värre Jobb än mig i detta väder så ska inte klaga, egentligen! =) Har haft ett par dagar med städ tvätt och stöka runt i hemmet dagar! Tänk om jag alltid kunde vara lika noggran ;) Idag e det sista tvätten som gäller. Och jag har kors i taket lyckats få Hit tegelstaden att titta på alla problem, har skrivit en lista till dom ;) Sen ska jag skriva shopping lista både mat o div juliga tillbehör :) O så klart en julklappslista :D

Lön

Men befarar att mycket gick till skatt igen, jobbar för mycket. Aja bra var den :)

a place in my heart 4ever

     mååånga tankar.

så fint så

har dammat dammsugit moppat golven.
satt upp julgardiner, ljustakar o lite tomtar e fram tagna.
NU e allt klart till maijas o min julstökar helg, alltså dom tråkiga sakerna, maija o jag ska gå på julmarknad, baka dricka glögg o äta julskinkssmörgås ,på söndag morgon, dock gillar hon inte tomtegröt men det tänker iaf jag äta =) o vi ska gå o spana lite på julklappar o sånt, om vi nu hinner =)

men nu har jag som sagt gjort det "tråkiga" så om jag nu behöver hoppa in o jobba behöver jag inte få panik att allt sånt inte skedde på min lediga dag, nu kan jag ju isåfall använda den till att tex umgås med en vän eller två.

nehe laga mat till tösen o mig. höres!


Till dig som är en vän

Vänskap är en tanke i två kroppar

i miss u a lot

today, my heart crys again.  abstinens. men det går över.



snart kommer min nya tele =D

 kryssnings tajm! jejj! o sedan smiter vi utomlands! som jag längtar thailand here we come!

Ängel

 bf4e    tack sandra ditt brev o paket fick mig att gråta ännu en gång idag =)  ÄLSKAR DEJ!

Bästisarna tittade förbi

med en julklappskalender =D o i varje paket ligger ett brev! allt för att jag inte skulle känna mig så ensam =::) släpper en tår bara av ren glädje o kärlek! TACK JESSI O PETER! önskar jag kunde ge er allt ni önskar o lite till, detta betyder massor för mig! ser fram emot breven =D





Nothin' lasts forever and we both know hearts can change
And it's hard to hold a candle in the cold November rain

We've been through this such a long long time
Just tryin' to kill the pain, ooh yeah
But lovers always come and lovers always go
An' no one's really sure who's lettin' go today, walking away

And if we take the time to lay it on the line
I could rest my head just knowin' that you were mine, all mine
So if you want to love me then darlin' don't refrain
Or I'll just end up walkin' in the cold November rain

Do you need some time on your own?
Do you need some time all alone?
Everybody needs some time on their own
Don't you know you need some time all alone?

I know it's hard to keep an open heart
When even friends seem out to harm you
But if you could heal the broken heart
Wouldn't time be out to charm you?

Sometimes I need some time on my own
Sometimes I need some time all alone
Everybody needs some time on their own
Don't you know you need some time all alone

And when your fears subside and shadows still remain, oh yeah
I know that you can love me when there's no one left to blame
So never mind the darkness we still can find a way
Nothin' lasts forever even cold November rain.       tur att december kommer nu.




How i met your mother

Bästa nöjet på tv. Jessi lilly peter marshall Kotten barney hanna robin ted tyvärr saknad nu. Men det e så kul alla passar in så bra;) Vet ni,är det dags att leta efter nått annat nu...jag känner att det skulle vara trevligt med lite pirr i magen. Ibland känns det som om man måste ha en respektive eller barn för att folk inte ska tycka att man e femte hjulet,eller är folk oroliga för att jag ska tycka det? Jag går inte i bitar längre,lovar. Jag är inte hel det kan jag erkänna men jag har hittat ett bra super lim. Dessa dagar hos jessi och peter och med alla nya härliga vänner har varit guld värt,jessi och peter är toppen med dom e jag alltid hel. Har många andra underbara som betyder lika mycket så känn er inte bortglömda!:) har väl bara en deppig jag e ensam period just nu. Ta hand om er.

FRYSER

tror jag går ihjäl alltså! hemska lägenhet, undra hur det blir när det börjar krypa mot många minusgrader! måste skaffa mej en personlig kroppsvärmare ;)


börjar jobba snart, sen e jag ledig från 21,30-16 :) jejj..


ne nu kryper jag ner o tycker förskräkligt synd om mej

Hm hm

Funderar på om vi skulle avsluta denna vistelse med ett besök på våffel fiket:)sen e det dags att rulla till khåla och jobb.

Inte

Den sista men alltid den bästa :) har avslutat en toppen kväll på ett toppen sätt och nu ligger jag skönt ner bäddad. Imorgon vankas det jobb igen och 8 dagar i streck. Money money money:) den 6 mars är det thailand som gäller och innan dess riga den 15 december! Kvalitéstid med Bästisarna:) nöjd,ja med det mesta,allt utom en detalj, och den är nog bara drömmar. Snart har jag nytt nummer och ja det blir som det blir då. Natti Natti:)

Tillsagd att jag måste

Sova mera men jag kan inte det! Upp och hoppa nu folket,jag vill ju leka lite när jag e ledig ett par timmar och faktiskt inte är hemma! Ikväll söndag och måndag e det kvällsjobb som gäller,sen e det dag tis-fredag plus hela helgen...kommer snart inte ihåg när jag senast hade en PLANERAD helledig helg! Aja blir ju ev sthlm imorgon men det känns surt att åka upp utan pengar,vet inte om jag ens har råd med tågbiljetterna:(kanske håller mig till peking istället... Ska ringa Gullet och kolla läget! Nehe hoppa in i duschen kanske. Puss

Oj såg att

Detta blir mitt 600 inlägg ;) så det kommer bli spännande som tusan. NOT :-P

Tandläkaren

Fick bråttom men kom för tidigt iaf:) sen ska jag leverera nässpray till mamma och sedan vid 16 är det sörgården som gäller och min nya sötnöt :) imorgon jobbar jag bara till 19.30 och sen far jag till peking och myser med Bästisarna och jobb igen fredag kväll,sen sthlm och Gullet och sedan jobb söndag kväll. Jejj!

Tid

Oktober 264h. November 288h. Jag har visst jobbat en hel del;-) Känns som om det kan trilla in de del pengar och det betyder bara en sak, resa resa resa! Jejj!thailand bla, tänk om jag hade någon att dela med. Men iväg ska jag eller vi hoppas jag. Iaf Bästisarna och jag,vi ska planera på torsdag tycker jag;)eller hur peter och jessi? Fast ska betala av datorn så e den ur världen och slå mig någon om jag shoppar utan att ha rensat först,eller nej ingen shopping till mig, julklappar :-D oj vad jag ska skämma bort några få;) puss vett ja!

Skapa dagen


Svar på kommentar

Peone,det gjorde inte allt för ont att tatuera sig på handleden men min e liten och tog bara 15 minuter och är ju bara svart :) har en till på andra armen och den gjorde helt klart ont på sina ställen,speciellt med flera lager färg. :)

Har tyvärr inte

Orkat och kunnat tagit mig tid till att blogga. Har jobbat på en ny förskola eller en ny för mig:) och man blir ju alltin lite mer trött i huvudet då,plus att jag haft Tösen,som idag till en början var på ett mindre strålande humör om vi säger så;) måndag kl 9 till onsdag kl 7 är det ganska okey arbetspass;)då sömnen har strulat pga av sjukdom var jag sliten igår,idag verkar penicilinet börja göra verkan. Tösen var helt slut och somnade fort idag. Jag e sötsugen men har inget hemma bra det iof,en rostad macka får det bli och mitt favorit te,grönt med citrus. Ne inlägg från mobilen brukar bli svårlästa då jag inte kan göra eh..ja typ kapitel indelningar. Natti Natti

snodde av frida :)

SVARA MED ETT ORD

1. Var är din mobil? köket

2. Var är din andra hälft? påväg

3. Ditt hår? Blont

4. Din mamma? Underbar

5. Din pappa? Avliden

6. De bästa du vet? kramas

7. Din dröm i natt? Sex =)

8. Din dröm/ditt mål? Resa

9. Rummet du är i? Vardagsrummet

10. Din hobby? Böcker

12. Vart vill du vara om 6 år? Familj

13. Vart var du igår? Jobbet

14. Vad är du inte? Nere

15. En sak du önska dig? Resa

16. Vart växte du upp? Strångsjö

17. De sista du gjorde? Facebookade

18. Dina kläder? Få

19. Din tv? Ljudutfyllare

20. Ditt/dina husdjur? Jullan ;)

21. Din dator? Platt

22. Ditt humör? Uppåt

23. Saknar du någon? TICHA

24. Din bil? Reanult

25. Något du inte har på dig? Byxor

26. Favoritaffär? Gina Tricot

27. Din sommar? Fulländad

28. Älskar du någon? Nej

29. Favoritfärg? Svart

30. När skrattade du senast? Förut

31. När grät du senast? torsdags

Do it!


hanna e hög

flyger o måste ner på jorden igen. TAGGA NER!

ska ladda in några bilder på nya frillan sen =)


aaaaa skit i det, kör bara kör!


 för alltid

jejj super glad tjej!

Jag vart ledig =D fredagkväll o hela lördag-söndag! Behövde nog det egentligen, hjärnspökena har varit på riktigt  hemskt humör. o foten värker fast jag inte vill låtsas om det.

o kör gör jag o gillar det inte, har aldrig gjort men hem ska vi komma iaf.

imorgon städa o plocka besök av carro o emilian (tror jag)  sen bandy o oboy med minttu om någon nu har denna vara hemma ;)  sen till btorp o miiis med härliga vänner över en middag, sen in till stan igen för utgång, eller?
saknar dock min wingman som inte har röst till varken det ena eller det andra o medicin i kroppen, mitt stackars gull, svea från sverige o fia från finland bra kombo <3
 och varje gång vi ses åker rakapparaten fram o nu föll ena sidan också ;) sccchnyg!

  ses

Härligt

Fått lite gjort idag. Iaf det viktigaste och det var sulorna på bilen,men dåligt med dubb var det så det gjorde väl ingen större skillnad. Sen har jag slappat en skvätt. Julia och hennes pip till röst har varit här och den 20:e tar jag mig till henne och hittar på bus;) sen kom mamma och jag hann nästan fnittra ihjäl mig innan vi lyckades få till det vi skulle. Vi har ätit fajitas,äntligen!super gott som alltid. Nu ligger jag i soffan med ont i fot huvud och hjärta,botar det mesta av det med deklofenak...hörs imorgon. Natti Natti

veckoplaner

v. 45 måndag.tisdag jobb dag.
onsdag, ledig!
torsdag dag+natt
fredag dag+natt
lördag jobb till 14  sedan ledig ev middag o safiren
söndag ledig

v.46
måndag tisdag dag+natt
onsdag tandläkaren efm+kväll jobb
torsdag dag+kväll jobb
fredag kväll jobb
lördag OCH söndag LEDIG!

v.47
måndag kväll jobb
tisdag dag+kväll jobb
onsdag efm jobb
torsdag dagjobb
fredag dag+natt
lördag söndag dag+natt jobb

v. 48
ledig mån.tis
onsdag efm+natt jobb
torsdag natt
fredag dag jobb o JULKUL med jobbet för alla kommunanställda i duveholmshallen!
+ ev kvälljobb

v.49
måndag-tisdag nattjobb
onsdag efmjobb
torsdag ledig
fred-sön dag+natjobb
+ev kväll jobb

Jag älskar att ha fullt upp fast det ibland bli lite dålig planering o o nt om lediga dagar, men nu har jag ju två kväll/natt/helg barn så då kan jag tacka nej till lite mera dagjobb om jag vill :) fast jag har ju ett mål att spara pengar till så jag jobbar mer än gärna! Fast chefen sa åt mig att inte tacka ja till mer...men om jag orkade fick jag ju o man orkar ett tag ett par månader med massa att göra =) Trivs med livet, o vem vet MR.Right kanske trillar in o gör allt lite mer spännande ;)

nu ska jag installera ett spel på datorn o döda lite tid =) skönt att kunna det!

puss på er

glad tjej

som slipper snöbekymer i form av skottning, men däremot är som bambi på vägarna då vintersulorna inte sitter på, ska ringa verkstad imorgon så jag e LEDIG. såg till att ta det när det fanns andra vikarier =)  varit hos carro o emilian idag o inskolat mig lite :) nu mat o tv härligt.
dock sover jag nog med öronproppar ikväll då det tänker fortsätta blåsa, vill inte vara ensam =(

huuuuu

ni som känner mig vet ju hur mycket jag hatar blåst, o eftersom halva natten har bestått av detta hemska fenomen har jag inte sovit speciellt bra. o till råga på allt har jag ju en trasig balkongdörr, så när det började bli kallt o lät konstigt, trodde först i min vilda fantasi att någon faktiskt klättrat upp till tredje våningen o försökte göra inbrott, insåg  jag när jag klev upp att dörren blåst upp! burr o fy, tog i med alla muskler jag hade o lyckades efter att ha hängt på handtaget få ner det så nu är den iaf stängd...frågan e om jag får upp den igen....

o snö o inga vinterdäck på! jag behöver låna ett garage, helst ett där det ingår en händig människa som vill byta dom åt mig också =) hjälp hjälp!

får ett barn till from nästa vecka så ska pyssla lite med tider o annat sånt idag, nu krockar det mesta känns det som o i värsta fall får chefen hugga in o hjälpa till med problemlösning. hämta lämna o allt vad det är! Men det ska bli skönt att ha flera barn då blir det mera timmar! =D


myspys

med bästaste.


imorgon e det tisdag en väldans bra dag!


hanna abstinens

hoppsan

det trillar visst in en iphone 4 om ett par veckor =D galet så meddelar nytt nr sen!

vart står jag?

" du är bäst nu men du var bättre förr, våra brister gör oss till människor"

tiden suddar ut alla spår, alla sår o alla minnen.

hehehe

tydligen glömmer jag inte bara bort dessa vardagliga saker som att äta frukost, sova ordentligt, ta fram mat utan  även att piiip, hur kan det gå till? =P Livet e bra galet. ps skulle jag ha varnat i rubriken att detta inlägg inte är rumsrent? =)

Idag får jag verkligen inget vettigt gjort!

29 kr per dag  jejj.



tänkte prova att klara mig med mindre än 20 gram kolhydrater per dag under en tid, japp, detox dags, så en nykter hanna, vill ni sätta pengar på om jag klarar det?  om socker behovet får mig att go bananas så står jag inte för mina handlingar ;)

då graven finns i finland

 tänder jag ljus framför ett kort av oss. 
Finns ingen dag som passerat som du inte funnits i mina tankar. Att förlora en del av den som skapat dig är det värsta av allt som hänt. Jag kommer aldrig att sluta älska dig. Du kommer alltid att vara min hjälte. ALTTI(d ) i mitt hjärta.

vet ni vad jag ska göra idag?

titta på ett hus =) eller sommarstuga/torp! med min bror! jejj, som jag gillart!
det ni =) jag hatar o vara fast i lägenhet, när man väl bott i hus eller iaf ägt något eget vill man tillbaka! fast detta blir ju kanske inte direkt ett året runt boende..ev bara renovera fixa o trixa o sedan sälja, precis lagom litet at börja med för kotten o mej!

börjar jobba någon gång efter kl 17 o då ska jag fira maija med fläskfile o potatisgratäng o någon smarrig efterätt =D hon har ju nu fyllt hela 6 år! paket blir det förstås också!

väntar på kotten så sticker vi iväg på alla våra äventyr =)

dagens i-landsproblem

‎1. Jag behöver en ny telefon då min helt plötsligt tappar skruvar hejvilt. Iphone tack.
2. Behöver skjuts till min bil så jag kan handla mat.
3. Alkohol kanske fungerar för att må bättre nu,men imorgon då?

hjälp!

ne ge sig iväg o hämta hem bilen då.

SUCK. men va fan motion iaf!

....,.,..,.

Fått en flaska I huvet, legat sövd på akuten.
Varit död I minuter, hela själen var bruten.
Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet.
Jag har famlat I'mörker, men I dig såg jag ljuset.
Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar.
Med dig blir jag mindre, som gubben I lådan.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Blivit lämnad I staden, medan du gick och blunda.
Fick en känga mot magen, tills jag smakade gatan.
Ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen.
Som nyss blivit bedragen, och som tänkte på laget.
För jag tänkte på jag-et, och jag såg alla tecken.
Men jag ville va bättre, men då blev allting sämre.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.
Tusen gånger om.

Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor.
Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du I mitt hjärta.
Ta mitt skimmer, för jag brinner.
Du är blott en blek lanterna, jag har gjort det här så länge.
Jag kan lika väl fortsätta.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.


jo

Jag skrattar idag kanske gråter jag sen
Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
Så jag lever idag, idag, idag
Morgondagen är för långt bort men vi är här idag
Så jag skrattar idag

Vers 1
Jag har aldrig varit rädd, nä. Gått igenom sånt som varit fett wack
Livet är hårt och det visste jag då men jag följde inga råd jag är självlärd
Jag är det. Jag svär, bre
Vill leva fullt ut jag är värd det
Jag tuggar och ler. Och jag duckar problem för det är vad det är
Är det sant? Mannen, yeah!
Jag har lät mig av saker jag gjort. Saker jag sett nära min port
Där i min ort där fett med flous jämt saknades, inget vi tog lätt på
Men det var rätt så lätt att bli väck då
Folk i min närhet dom becknade hekton
Jag brukade bruka för att lämna misär
Nu gör jag så här

Jag skrattar idag kanske gråter jag sen
Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
Så jag lever idag, idag, idag
Morgondagen är för långt bort men vi är här idag
Så jag skrattar idag

Vers 2
Vissa dagar är brorsan på topp andra dagar är brorsan på noll
Vissa dagar är jag redo att dra för det känns som
att ingenting spelar någon roll
Som när nära går bort, livet tar stopp
Jag lever i nuet vår tid här är kort
Jag pussar min mamma på kinden och ax
För benim vill leva ut livet till max
Är det nånting jag lärt mig i livet är det att aldrig ta nånting för givet
Låt oss skåla för det för man får det man ger
Inget mera med det allt är skrivet
Gårdagen är redan förbi. Morgondagen är för långt bort i tid
Tar vara på tiden jag fått, det är så jag vill leva mitt liv

Jag skrattar idag kanske gråter jag sen
Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
Så jag lever idag, idag, idag
Morgondagen är för långt bort men vi är här idag
Så jag skrattar idag

Så jag skrattar idagx3
Följde inga råd jag är självlärd
Jag är det. Jag svär, bre
Vill leva fullt ut jag är värd det

Jag skrattar idag kanske gråter jag sen
Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
Så jag lever idag, idag, idag
Morgondagen är för långt bort men vi är här idag
Så jag skrattar idag


Tusen gånger om

Just. Jag vill ha fajitas för länge sen jag åt det!nästan så jag överväger att springa till stationen och hoppa på tåget!:) kvällen igår var grymt rolig kunde fan inte blivit bättre,jo kanske lite på ett sätt.. Idag är jag bakis hungrig sugen och lite trött, lite dum och lite arg och ännu mera...det. Ett moment.jo jag tackar.eller? Ey. Dum av dig. Min värld är en stor lekplats men att man alltid får trängas...

Grrr


Grattis till mig

Inflammation och lite längre ledband än tänkt,aj i foten alltså. Det är ju tur att det inte var värre. Nu peking och mina Bästisar och ett helt gäng av andra sköna människor. Jag kommer nog överleva fast foten inte mår bra,för väl ha en uppassare:) khåla imorgon befarar jag.

Draktränaren

Och pizzabullar, kvällen tillbringas på en fritidsgård:) sen hem och packa sova jobba och till sist destination fest i peking alltså luntgatan :) Jejj, träffa babe också;) vad gör vi?

Prinsessan på ärten

Det e jag det;) dröm sött mina kära och nära,jag e redan där....

sprang

på lite sotare på jobbet :) tänkte kidnappa den enas bättre hältft imorgon =)
annars hoppas vi på att det slutat vara ruggigt
så jag hinner ut en sväng innan mörkret faller, mörkrädd e jag :)


älskar denna låten =)

gubben i lådan
dum av dig
såpbubbler   nygammal favvo artist=)


Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor.
Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du I mitt hjärta.
Ta mitt skimmer, för jag brinner.
Du är blott en blek lanterna, jag har gjort det här så länge.
Jag kan lika väl fortsätta.
adjö.



försvinn ur min hjärna!
min kropp måste sluta skrika efter den perfekta puselbiten.


den rosa saknar dej...


peking i helgen o äntligen
älskade lillebror
 sommar sol värme o semester, underbara grekland. jag måste komma bort.

Dagen

Jobbat-chec. Storstädning-chec. Tvätten-imorgon. Onsdagsvin-?:) oväntat besök händer väl aldrig när det e ny städat och fint:) idag har vi på jobbet haft olika stationer som barnen fått besöka,jag hade hand om gympan och där var det full fart vill jag lova:)sen målade dom och bakade pizzabullar,super goda! Hemma har jag som sagt städat och imorgon tar jag i tu med Tvätten:(tråkigaste som finns! Jaha nu då?ut och gå i mörkret,nja har sjukt ont i min ena fot:(och inga reflexer! Blir nämligen alltid as arg när andra inte har det så jag bör väl ha det själv också:) puss på er

Som jag måste

Få lite gjort hemma!är ju knappt hemma nått känns det som och när jag väl är det jobbar jag kväll natt också. Tjohej

Känner mig inte riktigt hel

Vilka nätter jag har. Jisses.

Mår som

En påse skit. Inte roligt. Behöver jag ens säga att jag haft en toppen helg?! Jisses värt allt tusen gånger om ;) lever ett liv som är så olikt nått jag någonsin trott, jag gör allt det där som någon annan ville...aldrig nöjd. Har haft en underbar stund ute i bastun,men kom hem och mår nu inge vidare:(