Nya golvet

Nya golvet
Så här fint är det!

Födelsedagar

det har gått många dagar sen jag sist skrev och det har skett massor!
För det första, så ser det ut som om jag kommer att få nehålla jobbet! tom med bli anställd på riktigt! och det känns toppen även om jag kanske inte kommer stanna i strångsjö och jobba för alltid så är det iaf en enorm trygghet!
My love and I
Richard har också bestämmt sig för ett nytt jobb, ett som kanske inte är roligare men iaf bättre betalt å så kan han klippa alla band med nrk! och hans gammla helvetes jävla jobb, rent ut sagt! Det tråkiga är att det är ett 5 skifts jobb så var 5 vecka eller vad det skulle bli så ses vi bara kl23 i sängen! och en vecka får jag sova själv, det är jätte tråkigt, men annars är det fler fördelar än nackdlear så det blir bra. JAg skulle kunna offra mycket bara Richard mår bra!

Sen så har både jag och richard fyllt år, jag 22 han 20 = ) Nej nu blir det fel ordning, först blev äntligen hall o köksgolvet klart! sen fyllde jag och det firade vi med att äta middag, kinamat *jummy* och sen var det dags för födelsedagskalas på lördag 21:a. Alla släktingar mellan 14-16.30 och sen blev det vilopause och ätpause sen kom alla vännerna efter 19!
Dyng fest blev det, hade super kul verkligen! och massor av fina presenter fick vi av släkt å vänner! Vi är helnöjda ; )

Och efter kalaset har det inte gjort nått annat än att regna, och hunden som richard å jag haft ett tag vill knappt gå ut om det inte är akut i behov av det! Tciha älsklingen vill inte blöta ner sig = ) hon e så söt, när man går ut å behoven inte tränger på allt för mycket, går hon kissar och sen börjar hon gå igen, för vi är påväg at gå spåret, men sen tvärnit tittar upp på oss vänder om och marserar hem mycket bestämmt! = )
Ticha

uppsagd

har levt på hoppet, men inte längre. Dags för en ny kariär för hanna men vad?

Snart helg

Sminkning
Ännu en vacka har gått, tiden går verkligen fort ibland. När jag var sjuk i tre veckor tyckte jag att hela världen stod stilla men nu, ja det bara flyger förbi. Så mycket jag skulle villja hinna och BORDE göra men som inte blivit gjort.

Igår var jag och hjälpte jessica och christian med reklam foton. Fick en riktigt snygg festsminkning = )
inte helt nöjd med bilderna han tog, jag har ett sånt runt ansikte...och just nu känner jag mej inte speciellt snygg och fräsh heller. Skulle villja gå ner några kilon och få mer självförtroende, få må bra för min egen skull. JAg bryr mej visst, men inte på det viset om vad andra tycker, hanna du är fin, jop men jag måste känna det själv också, innerst inne så att säga!


Önskar och hoppas att jag har hittat lite motivation och allt sånt som behövs för att ta tag i mig själv. Jag vill!

Fredag imorogn och jag har inga större planer. Önskar att dte kommer en sådan dag då jag är laddad till tusen för att gå ut och dansa järnet!
Den 21;a kommer iaf förhoppningsvis bli en sådan dag, då ska vi til statt!

adjö för nu!


I'll be your dream, I'll be your wich, I'll be your fantasy.
I'll be your hope, I'll be your love, be everything that you need. I love you more with every breath
Truly, madly, deeply do.
I will be strong, I will be faithful.
Cause i'm counting on
A new begining
A reason for living
A deeper meaning
My love and I

Tänk om man kunde trolla


Fredag:

Har varit en ganska så tråkigt helg, massa irritiation och små tjafs.
Var inte laddad för fredagen alls men sen skulle richard ha grabbkväll så då packa jag mej en väska och gick hem till Emzi och brudarna. Kom väl på lite bättre humör och kände att det här kunde bli kul iaf, men sen så kom det ett gäng killar som inte var allt för roliga så stämingen sjönk LÅÅÅGT. As tråkigt, försökte fixa det men misslyckades. Sen splittrar vi iaf på oss, emz och jag åker med micke å hämtar upp Jessi å sen ner på stan, dött vid babban åker en sväng til och så kliver jag å Jessi av i böjen å går och möter Emeli och Carro och Micke o Kim. Tillbringar väl en timme på stan hittar min karl där i samma veva, lite fullare än alla andra, och jag, Jessi och Richard börjar promenera hemmåt. Vilket blir lite roligt med en full pojkvän som har noll koll = ) Hemma lägger han huvudet på kudden och somnar inom 5 sekunder utan att ens hinna säga godnatt! tänk om man ändå kunde göra så!

Har väldiga problem att sova om inte allt känns som det ska,både humör och hur den jäkla kudden ligger måste vara bra. Känns som jag inte sovit  ordentligt på år och dar.

Lördag:
Styrt och ställt med en massa, jobbigt, skit. Men nu är en del gjort.
Var och hämtade ett golv, jippiee tänkte vi va bra fräsht i hallen till sist! men icke sa nicke fukt och golv som stått upp har gjort att klickgolvet blivit skeft eller nått och efter mycket svordomar och tjafs, en hammare i garderobs dörren så gav Richard upp.....
Lördagen blie därmed inte heller på topp, men jag tar mej till sandra och dricker en cider och snackar skit med henne och grabbarna.
Efter endel om och men, hamnar iaf jag och Richard i soffan med en film som ingen orkar titta klart på, dock hinner jag iaf kramas å få ett god natt denna gång!

Söndag:
Dåligt med sömn, tjafs och en Richard som åker till jobbet men en snabb puss på kinden, usch och nej, så blir jag då ensam. Känns hemskt att han åkte till jobbet så jag gör iordning mej och åker till honom så att jag iaf kan krama och pussa på riktigt. Orkar inte tjafsa mer!
Så ringde han då precis å sa att han var tvungen at jobba över, snyft, men sen får vi iaf vara tillsammans i allt stök här!

Jag är en väldigt stökig männsika själv men detta är ett helvete!

Jag vill börja ett nytt liv, från scratch utan allt hemskt, må bra och vara lycklig, inte en dans på rosor men ett någorlunda normalt liv...
jag känner mej så ofräsh med mej själv och har absolut inget som helst självförtroende just nu!
tänk om man kunde trolla....

Första gången

Ska prova här se om det känns bättre.

Jaha ja fattar inte hur allt funkar än = ) men det får det bli ordning på!
idag har det varit en stängningsdag på dagis så jag var hemma till 18. och har städat här hemma å richard han har satt upp taklisten ( som dock måste målas ) och lite tavlor å sånt! inte mycket kvar nu att fixa i lägenheten! skönt det, går åt både tid och pengar!

imorogn är det fredag och jag vet inte vad som händer å sker. det märks väl imorgon!