Flyr fältet

idag sticker vi o det ska bli grymt skönt! har lite jag behöver reda ut, hjärnan e lite motsträvig just nu... äta kakan o ha den kvar funkar inte. o jag vill vara ärlig samtidigt inte såra någon. o samtidigt vet jag ju inte ens vad jag vill! asch det blir vad man gör det till. life is my playground. dont hate the player hate the game.

jahakotten  mamma o jag o så mange.

äventyr äventyr! dom flesta av er vet ju vart jag ska men efter kl 1130 idag kan ni ju skriva det till mamma på fb haha ;)

kommer sakna!

puss på er

sol ute o sol i sinnet

eller nått :) ska iaf ut till amandas sommasstuga nu på fm o njuta! kvällen var fantastisk igår! badada åt mat solade bastade prata massa strunt om allt o så killar förstås,killar pratade vi mycket om...skönt att få ur sig allt nytt som dyker upp i hjärnan :)

Idag blir det sedan att fixa mammas hår o sen kanske en sväng till rejmyre o sedan avsluta kvällen med lite grillpartaj hos sandra o johan!
KVALITÈ!



motion för hjärna o kropp

precis vad jag behövde, nu ska jag motionera hem o packa ihop mig o fara till min andra familj, sandra o theo o johan får väl hänga med på en kant ;)
ikväll ska jag få basta igen! im so fucking happy över det!

från och med du

för mycket på en gång, det finns en massa jag vill hinna med, men varför kan inte jag sluta vänta på att telefonen ska plinga.. :) o sen blir jag irreterad för att hela tiden dyker det upp hinder, i nästa skapar jag dom nästan. life aint easy. det ska det inte vara...med det flyter jue på...
på lördag rymmer vi fältet, en vecka i ********************** piiiip  ska bli grymt skönt o behövligt. att inte tänka på eller vänta på.

jag rullar fram tsssss

ojoj

det händer så mycket spännande hela tiden så jag vet inte vad jag ska berätta om...o vissa saker vill jag inte berätta om ;)

njuter verkligen till 100 % av sommaren livet vännerna folket o alla härligheter! happy!
klart att vemodet smyger sig på men det brukar kunna lämna en rätt snabbt. o som man bäddar får man ligga, gäller allt eller tänk efter före men orka göra dte hela tiden...
spontant roligt o det blir vad man gör det till, ok man kanske ska låta bli att trampa folk på tårna o hitta rätt balans, men en del av allt spännande sker bara o då hinner man inte att tänka till innan.
förlåt

hade en toppen kväll i lördags med kalas pinglor som jag saknat! mer sånt mer rosé provning o mer miiis! snart har jag semester o då jäklar!  =D dock komme rjag inte vara hemma på två av fyra veckor men men, hinns väl med alldeles för mycket galenheter ändå ;)

hela jag pirrar svävar o flyger fram, underbar känsla!

puss

...

Well, I never saw it coming.
I should've started running
A long, long time ago.
And I never thought I'd doubt you,
I'm better off without you
More than you, more than you know.
I'm slowly getting closure.
I guess it's really over.
I'm finally getting better.
And now I'm picking up the pieces.
I'm spending all of these years
Putting my heart back together.
'Cause the day I thought I'd never get through,
I got over you.

wiiiiee

 åh vad jag saknade mitt hjärta igår! <3



lycklig tjej e med internet igen så nu kommer jag blogga järnet igen =D
måste hitta alla kablar till kameran o mobilen så jag kan lägga upp massa skojiga bilder också =D

kärlek

till min mamma <3 snart far vi tre som jag längtar o va roligt det ska bli! älskar min familj!



o pirr o fjärillar vart kommer dom ifrån..ville ju inte det..men det gör mig ju glad iaf ;D
crea diem, visst?
mycket vill ha mer..aldrig nöjd. skärpning!
inte helt skarp i kanterna än...

Så jävla trött

Just. Sova? På. Dig. Mest. I Dont need u and your rules.

jordgubbe

har jag nästan förvandlats till =D massa massa plockade o sedan har vi badat med barnen o nu har vi slängt i oss lunch..blir nog lugn efm!
sen ska jag boka in vaxning av ögonbrynen och fixa med planerna för helgen. blir nice!


bra natt :)

fake

blir ganska trött på att veta för mycket. men det ger sig väl. eller nej för att göra som man säger är ju en helt annan sak. hoppas du håller.



över till bättre saker. trivs så grymmt bra i nya lyan. kvällsbesök o annat mys när jag vill hur jag vill med vem jag vill! thats nice!
idag borde jag tömma det sista i bilen eftersom vi ska åka o bada o plocka jordgubbar med barnen imorgon. fördel om dom får plats..så det får bli tippen när jag slutat o tömma allt! skiter i det nu..bye bye memories!

 <3 du h ar mitt hjärta o ingen annan!

Ny gaddad:)


Släppt

Allt eller det mesta och lättnaden i hjärtat är enorm. Jag känner mig lätt och lycklig och vingarna bär!! Och det är så mycket och samtidigt så lite som gör allt toppen. Lev

stora sakerna

är på plats i nya lägenheten, nu e det alla miljoner små krafs..eller neee så farligt e det inte, har ju kört en mssa till förrådet under veckan så det e inte super mycket kvar....men en hel massa lass blir det! imorgon flyttar vi min bror till norrköping och på lördag med tror jag...och sedan e det fest o söndag då städas det lilla som skulle göras! detta känns helt okey.
om det inte vorde för att kroppen redan nu skriker av smärta, men hej jag behöver ju inte gymma iaf! o kotten kommer att bo längst ner! jiiiha inte högst upp som jag!
men shiiit vad jag e nöjd den e fantastisk min lägenhet o allat blir å bra! me happy!tacktacktackotack <3