Kryssning snart hoppas jag!


LÄNGTAR!


jahopp

-2,2 efter två veckor men nu när våra kära inneboende, cicci o danne kommer hit o levererar onyttigheter blir det svårt! Men så fan om jag inte ska fortsätta rasa iaf,jag hojtar till när första 10 är borta,dit är det inte mer än 4kg kvar! sen tio till innan thailand så e jag i form igen....huuaaa vad jag har gått upp på dessa 3,5 åren sen jag träffade richard..o han han har rört sig 1 kg hit eller dit, fusk! men men,nu vill jag hålla igång, för maten är god och magen mår bra på första gången på länge, dock hänger inte huvudet med men det får jag ju hjälp med så det ordnar sig nog.

Vi far till finland den 23/9 ska bli skönt, vill till pappi och bara vara....plantera blommor och ha samtal, även om jag har dte varje dag, han finns ju nära trots att graven inte är det!22/9 är det 1år o 4 månader...vart tar tiden vägen?

richard har opererat sig ännu en gång i foten idag, men den sista får vi hoppas,han har tagit ur stiften som satt för att ¨hålla ihop det hela. dom behövdes inte längre.

Vi har även fått två inneboende folk,som jag skrev förrut,cicci o danne. deras lägenhet renoveras så dom bor här ett tag! och dom ska med till finland också! nice.

Annars jaaa vi har bastat å haft oss så härligt så, på fredag när kotten fyller kommer släkten o fikar o bastar!

Sen har jag inte gjort mycket mer, finns inte ork eller lust till mycket nu vill jag bara landa här utan renoveringar o sånt, få njuta av den underbart vackra hösten! btwm jessi, en höst session snart kanske?=D

på återseende! Byebye

yes!

bastu ikväll och en våg som visar minus 1,2 kg =D Jag är så lyckig på alla dess vis!


iso

hej hopp!
är nu inne på dag 2 på dieten, och än så länge har jag fuult upp med att få i mig alla nyttig mat=D vissa portioner är stoora men fullproppade med nyttigheter, så denna diet håller man sig verkligen mätt på!

så här ser min vecko meny ut:samma fm mellanmål alla dagar Proteindrink, frukt och nötter

Måndag:
Frukt med ägg och ost.  . Kyckling med potatis-sallad.  Frukt med keso.

Tisdag:
Proteindrink med frukt och bär.  Rostbiffs sallad. Ost frukt och nötter. Avokado och räkor.

Onsdag:
Omelette.  Kokt lax med quinoa.  Ost frukt nötter.  Ungstekt kyckling.

Torsdag:
Yoghurt med bär och frukt.  LAx med quinoa (igen =) ) Keso med äpple och kanel. Ostfylld kyckling.

Fredag:
Havregrynsgröt och ägg.  Rostbiffsallad.  Lätt kesella med bär.  Kycklingspett


Det blir lätt samma under en vecka men det är så gott så dte gör inget, smidigt att laga flera lunch lådor av samma när man väl håller på=D  Under helgen kommer jag försöka vara duktig, det blir ju inte något godis och gottis mer än 1 ggr i månaden och när man har mer tid kan man ju komma på egna recept eller bara blunda och peka o ta ett ur boken! vill inte gå ut för hårt direkt, man vill ju inte tappa suget som med alla andra dieter man försökt..då är man stenhård på allt och hur länge orkar man då liksom?! neee detta är långsiktigt och mer livsomställande en råbantning, ca 1 kg i veckan bara o det är ju alltid något i längden! det är 18 veckor kvar till Thailand å då vill jag vara i form =D

Nehe nu ska jag gå ut och måla klart bastun, hoppas på att kunna använda den till helgen, kotten kommer imorgon o gör ett ryck med richard!

Bye bye