Blivit med kisse

Det har vi= )  och jag är alldels blodig å riven på armar och händer, för nyss för ett tag sen, presenterade vi hunden för katten = ) resultatet nerskiten hanna å riven hanna ; ) men nu så e dom nästan vänner, ticha ( hunden) hon e livrädd för katten som jag tror vi ska döpa till sassa = ) så ticha ligger på en hög på golvet å katten smyger runt väggarna = )

Har precis haft en hektisk helg. Upp tidigt och i säng tidigt, sminkning och modellande. Igår var det portfoliofotografering för jessi som gällde, gosh vilka läckra bilder och sminkningar det blev = )

Annars jaaa..... inte mycket känner mej lite ur balans p många olika sätt å vis. Skulle bara vilja dra mej undan in i min värld av böcker....gömma mej för verkligeheten..brukar ha sådana "fina" prioder emellanåt.
Jag hoppas hitta lite ork till att fixa här nu när vi har två djur så måste det bara vara jätte rent å fint!

Sen hoppas jag på lite kalasing på fredag kanske med vännerna = ) var ett tag sen nu! funderar på att köpa nya singstar legendes och rocka loss lite = )  märks hur det blir, finns ju telefon så jag får höra mej omkring = )

nu ska jag ta en bok å lägge mej i sängen, men först måste jag hoppa över en livrädd hund fräsande kisse och pilsk pojkvän HAHAHATichaMy love and I Bye bye!