helgen

solen har skinit hela veckan så det har iaf varit bra....
det gick bra att jobba i fredags, var en toppen föreläsning och jag har toppen arbetskamrater.

sen i fredags när jag kom hem hade fasaden och fönstrerna  kommit =D richard stod redan och bytte ett fönster=D  wiiii!!! och jag hugger in och börjar måla, ÄNTLIGEN kan jag hjälpa till !! sen bjöd vi in jessi å peter på mat, eller ja dom fick sköta alla inköpen =D men det blev smarrigt. efter det spelade vi kort å muppade oss som vanligt, trevligt var det.

Lördag, solen skiner och jag mår bra när jag vaknar så jag messar sandra å frågar om hon vill med på äventyr, så jag hoppar sen i kläderna för att hinna motionera lite, så jag går bort till henne å vi går till richard på jobbet och hämtar bilen. runt 11 är vi klara för att åka till wingfield och factorys reatält. hittade en skjorta jeans shorts och en tröja för ca 375 kr =D. sen gick vi till glas affären och jag köpte en bricka för ljus och två burkar.
efter det for vi till stan för att äta lunch men stannade på JC och köpte en tshirt och snackade med emeli ( tordes du ringa ragget?=D ) sen for vi hem.

slängde på mig shorts och tshirt och började måla, det kommer bli så snyggt!!!! är hel nöjd med färg valet!

sen blev det grillning med fru grahn och andreas, anu, jessi å peter, anna å coffe, det blev lugnt å mys å trevligt precis en bra avslutning och jag blev sugen på att leka med mina vanliga bålmixar och det blev toppen resultat igen =D

nu har kalis farit till jobbet och jag tittar på regnet som faller, kl 21 kommer mamma hem med min bror, äntligen och det kommer förmodligen bli jobbigt som tusan, det är en sak att sörja över telefonen tillsammans än öga mot öga.

JAg älskar er familjen!

ska försöka jobba idag

men vi har kurs på fm och sen ska arbetslaget träffas och pratas så det kanske inte blir så farligt.....om jag inte orkade behövde jag inte vara med på hela..

pusspuss

torsdag

jaha har varit vaken sen kl 5 men gick upp vid halv åtta å sa hejdå till richard och sen dess har jag städat och ska fortsätta med det snart....försöker hålla mej sysselsatt det är det ända sättet att få tiden att gå och tankarna mindre jobbiga.....
har vaknat av olika mardrömmar flera nätter i strek och alltid vid samma tidpunkt men av någon aledning drömmer jag inte om pappa eller sånt utan och mina värsta saker somjag skulle kunna råka ut för, fobier å sånt.... helt sjukt hur hjärnan fungerar.... ska snart äta frulle å fixa lite till här hemma sen ska jag ta och motionera mej å hunden till richard å sen ska jag nog åka ut till jobbet en sväng....

jag har dårå
dammsugit
plockat undan
diskat
fyllt diskmaskinen
plockat ihop smutsig tvätt

jag ska
tvätta mina sminkborstar
plocka ordning på rena kläder
sätta på en maskin med tvätt
sätta på diskmaskinen
köpa en ny mopp så jag kan tvätta golven

jo det var väl allt, kommer säkert på tusen saker till jag måste göra, just det kom på en nu gå till återvinningen med en massa tidningar å kartonger!

väntar på att ambasaden ska ringa och jag ska ringa maja. måste få ordning på saker å ting...

jag tror att alla våra grannar håller på ochstor renoverar på något sätt med...inte bara vi. traktorer och grävar å gud vet vad åker förbi å för oväsen hela tiden!

ne nu ska jag lämna dum burken.

pusshej

..........

image20

chock

mamma har rest till min bror för att finnas nära, han har ju ingen där, skulle ha följt med men måste jobba på fredag.

åker till frankrike om ca1 månad, strassbourg och marseille sen hem och sen finland, hem igen och sen tillbaka till finland i midsommar....hur i alla världen ska jag hitta pengar till detta? men tyvärr måste det göras, han ska få komma hem och vila brevid sin mor. närmare oss....hem. marseille blir en bonus dock, får se jag hoppas richard kan följa med men det är ju det där hund problemet som vanligt, men det finns ju hund hotell....i flen tror jag det finns ett penionat för hundar, det irdnar sig i slut ändan......

ta vara på er familj och ta inget förgivet


jag hoppas detta blir den sista på ett tag orkar inte förlora fler.........mitt hjärta blöder.............

............

hur mycket ska man orka med? nu har min värd rasat totalt..............

det finns inga ord som kan beskriva min sorg ilska saknad och smärta, så säg att det är en dröm och att jag vaknar snart.......livet är dyrbart, gud vad jag har lärt mej det nu.....

15/2-55 - 22/4-08 sov gott pappa

men fan

skrev ett skit långt inlägg som försvann pga av skit internet..
nej jag orkar inte skriva om

bajsar på det här

jag älskar min hund, och jag kan inte behålla henne =(

SOL!

kan det vara mer underbart än idag? inte på våren iaf! guud vad vi har njutit! fast jobbat arslet av oss har vi också gjort, snacka om att kroppen har fått jobba idag! kom in precis 17.00 och har varit ute ända sen 10! solen har tagit så e så där lagom röd i facet=D har precis ätit en massa grillat, hur gott somhelst efter en jobbar dag men nu börjar man dåsa till så måste hålla sig sysselsatt tills man får krypa ner, imorogn börjar jag kl 6,15!

igår var jag på fest hos enmeli.s och dte var trevligt, sjöng å drack sen bar det av till statt där vi dansade järnet till halv två då jag helt plötsligt var tvungen att kräkas (!) var inte spec full och mådde inte illa men var tvungen att göra det sen mådde jag bra menjessi hade magknip så peter hämtade oss å skjutsade hem oss, o när jag pratade med jessi hade hon blivit bättre när hon fick mat i magen=D själv så åt vi varma mackor med ost å paprika på =D det var smarrigt.

nehe nu ska jag brodera lite eller nått =D

pusshej


har funderat

lite på det där med skillnader på vänner och bekanta, vart går den?
har man många vänner eller är dom egentligen bekanta bara? the real thing lixom...

aja har en grinig karl på väg hem så ska hitta på något att muntra upp honom med och bota migränen...


hejhej

who do we call?

GHOSTBUSTERS
neeej jag behöver is björn eller säl eller späckhuggare....å så....

takläggning, jobb med hus, flytt, dricka sprit, ställa upp, höra av sig när? hur var å varför.
orkar inte skriva så att ni fattar å ibland önskar jag att jag faktiskt kunde skriva på finska så jag bara kan få spy lite...

what ever, idag har jag varit duktig, ute å gått en långpromenad kl 8 och frukost hemma med mamma kl 9,30 och nu ska jag hämta henne för att träffa hennes bröder på kina. sen ska jag bara längta efter min karl o värmen i ett par timmar sen jävlar blir det åka av=D haha nee svetta av eller varför inte badas av..tydligen är fiskdammen bra.

myspys

kvällen avslutas nu framför tv med boken i högsta hugg =D väntandes på hjärtat som stänger nu men som ska städa också och dricka ett par städ öl =D han väntas hem till tolv.

mumsig mat blev det, grillad kotlett med grönsaks spett och tomat sallad till det jummy!

imorgon kvalar richo och dom i bowlingen så jag får se om jag åker till nrk på fm och tittar på dom, sen blir det älsklingen å jag o en massa god mat på kvällen å säkert ett par öl till kvälls solen.

söndag är takläggar dag och sen börjar en ny arbetsvecka på måndag kl 6,15 =(

pratat med min bror förrut och tror nog att midsommar planerna nu är färdiga =D det kommer bli great!

nää nu dags för ett annat läge än sittandes.

pusshej för idag.image18 thailand,nyår

sådär ja

stack iväg å solade en snabbis och sen till hallen för att pussa på karln <3

och när jag klev ur bilen luktade det grillning om hela kvarteret så nu jäklar!
 jag  har tagit fram kött som ska grillas, alldeles själv eller med sällskap det märks väl=D och ska springa ner å sätta på bastun! skära lite grönsaker att grilla och fixa en drikn jävel, ha!

hmhm annars har jag inte mycket vettigt att skriva faktiskt...sällan iof, men jag kommer väl igång med bloggandet när nått får snurr på hjärnan, tills dess blir det dessa vardagliga inlägg=D

 funderar på att sätta i färg ikväll också, typ den här varianten, min favvo =D

 eller helmörk...
 fast då funkar det ju inte med löshåret....

aja det blir nog bra  bara det inte blir denna färg igen =D hehe

ohej

men vilket väder, det är ju bara som gjort för att grilla, och dom sa på nyheterna att det kunde bli upp till 15 grader varmt ända till tisdag! precis vad takläggarna behöver för på söndag då fan e det nog klart...nu är det bara pannorma som ska läggas och fraktas upp till taket!


så sprang ner en sväng och gjorde min man glad, han far till jobbet strax för han jobbar kväller idag....


iil be back!

jo så var det nu helg

klev in i bilen vid 15 och for hemmåt å kände att detta antagligen kommer bki en helg jag ligger sjuk.. = (
känner mej jätte moosig men funderar på den finska varianten av botmedel..dvs bastun och en alkoholdroppe eller två =D antagligen blir man skit sjuk eller så vänder det och lir bra, då alla baciller försvunnit ur kroppen!

hmmm igen

nu så har jag ändrat inställningar å tydligen var man tvungen att blogga för att det skulle försvinna och sedan bli synligt igen =D

nu kom min karl hem så nu lär hammrandet på taket börja igen, guuud så myysigt =D

byebye

hmmmm

tjohooo jag vet inte vad jag gör=D

datorn muppar sig så

jag slänger in fortsättningen här=D
som sagt för nått inlägg sen så e det stor fix som gäller här hemma. tak, fasad fönster och ny värmepanna ( fråga inte vad det kostar = / )  och det som är färdigt och vi inte lyft ett finger med är ju värmepannan det lämnade vi till proffsen=D men vette fan om dom var så bra heller, det har läckt o haft sig...men nu ska det vara fixat så det ska bli kul att se om elkostnaden sjunker, vi har legat på ca 2500 fram till nu...

Sen så har hjärtat mitt varit väldigt duktig och tillsammans men min bror richards bror och sundberg rivit taket och börjat få upp papp och läkt (ingen aning om stavning) Ena sidan är även pannorna uppburna förhand(!) tungt som fan vill jag lova! och andra sidan håller richard på med pappen. Han är så duktig även om både humöret å modet försvinner emellanåt.  Vi kommer få ett helt nytt hus när allt e klart, svart tak istället för rött och sen ny fasad å nya fönster, vilket kommer ge oss jobb heeela sommaren, semester är inte att tänka på! men vi hoppas på att kunna ta en tur utomlands med Jessi å Peter=D tillbaka till fasaden så kommer huset sen att vara i gråa nyanser, riktigt snyggt tror vi iaf=D vi har faktiskt efter många om och men kommit överens om färgerna =D

 så här ser huset ut nu så det kommer bli en stor skillnad där taket utgör den största biten, iaf färg mässigt.
 här bär Richard och Pär upp pannorna och min bror far omkring på taket och lägger dom på plats.
 micke richo å kotten funderar hur dom ska få stegen stadig i all tegelkross =D dom ser väldigt i smarta ut måste jag säga, det slutade med att en grävde och två höll i stegen=D

Mer bilder finns på min facebook

Så vi höres, pusshej

aaaaaa

jävla skit jobb! barnen har smittat mej med jordens värsta ögoninflammation, i båda ögonen! jisses när jag vaknade imorse, hittade knappt till toaletten och när jag väl sköljt bort skiten ja då uppenbarade sig en väldigt ful människa. skulle jag inte veta bättre skulle jag tro att min älskade klappat till mig i sömnen för så svullen var jag = / inte coolt! så nu måste jag tvätta ögonen 1 gång i timmen dyngnet runt och endast använda papper att torka mej i ansiktet å änderna med och absolut inte röra ögonen utan att tvätta dom direkt efteråt, och ni som haft detta vet att det kliar å svider satan! BAJS också.

annars så, mår man fint. Vi väntar tillökning, tror vi iaf....börjar bli tjockt om magen och tio tuttar har ploppat fram bara sådär, alltså det är katten som är på tjocken inte jag =D men vi väntar fortfarnade på några tecken till för att se om det verkligen är så!  kommer nog bli söta kattis bebisar iaf med tanke på den mamman=D














 

shit...

  • jag har inte andvänt denna på skit länge, totalt glömmt bort! shit, kan inte uppdatera om allt som hänt under året som gått sen jag skrev men det har varit full fart!
  • Hund,
  •  katt,
  •  peugot,
  • villa,
  •  sambo,
  • fast jobb,
  • thailands resa,
  • svällt ett par kilon
  •  massor av husrenoveringar,
  •  fylla,
  •  osämja,
  • kärlek,
  •  vännskap
  • min bror följde med x:et till norge, kvar där
  • förlorat en morbror
  • finlands resor

Allt har väl inte hänt under bara ett år men det är i stora drag mitt liv.....
ska bli bättre på detta å uppdatera oftare, så jag hoppas
på återseende!