lördag kväll i strångsjö

rekord många på språng, har sett hela 6 personer idag på mina rundor ; )

har varit till staden å solat å haft mig, gått på stan helt utan att hitta nått bara för att jag ville shoppa, så klart =/

har sedan städat å pysslat med lite smått å gott, väntar tålamodigt på min karl!

hörs sen! puss

hålla sig vaken

efter ett par dagar med influensa har jag åter varit på jobbet igen,efter en trevlig helg.
på fredagen började jag tycka att det var tråkigt att vara själv så med en massa alvedon i kroppen for jag in till stan och destination fröken wetter 
  och tjejorna, de skulle på maskerad på s-light men jag ville bara komma in å umgås lite  så jag for hem när richard slutade jobbet å tjejorna tog sats å vinglade (vissa iaf ; ) till krogen!

sen dog jag i sängen och låg i soffan hela lördagen tills det var dags för plast party hos johanna, det var trevligt men jag kände mig inte form denna dag heller och när karln trillade in fullare än någonsin så traskades det hem i snö stormen.

söndagen var seg den med men bus å snö plogning stod på schemat och att köra in ved, älskar snö!faktiskt det är så mysigt men inga pjäxor till skidorna än dock! attans, men det hinns förhoppningsvis till helgen. å på tal om helgen håller jag på att planera en överraskning för hjärtat mitt...hm han brukar läsa bloggen så jag skriver inte vad ; ) men nått vi behöver och att bara få vara vi!

sovit dåligt i natt och kände mej jätte hängig när jag kom hem, så efter en timme i soffan var det en alvedon å hit på nått som gällde för att inte tyca synd om sig själv å förmodligen somna och inte kunna sova i natt igen...så jag tog fram bakgrejorna men insåg att jag saknade hälften, så jag satte en bröd-deg på gäsning å for in till hjärtat mitt å hämtade det jag behövde från vv.  nu så står det 2 nybakade sockerkakor emd hallon å blåbär i, jätte smarriga, lär vara slut med två karlar i huset innan jag kommer hem från jobbet imorgon =D

neee nu ska jag mysa lite och vänta på sällskapet!

see ya


ta dig i kragen

jaha förtjusande att bo i hus igen med vedpanna! elda ¨å elda å komma ihåg det för att få varm vatten. blä!
men men funderar på att göra mig lite mindre rugguggla å kanske åka in till stan å hitta på nått, för du kan ju inte sitta hemma å tycka synd om dig själv när det finns andra altenativ som min karl sa till mig... men ibland vill man tjura lite först =D  aja alla e upptagna med varandra så jag får väl ta mig till richard å störa honom på jobbet ett par timmar,ska ju iaf hämta honom vid 23.30....å klockan e halv sju nu...suck...kommer nog inte hinna härifrån i tid till att umgås, å jag förmodar att jag bara mår bra nu när alvedonen gör sitt....får väl hoppas på en trevöig dag imorgon istället!

stackars hanna, over and out

ps
pinks album e grymmt bra!!

östra vingåkersvägen 1

 hallen, med tapeten som man gillar eller hatar å vi har nog börjat vant oss nu=D golvvärme.

 tapeten i hallen,vet ej om det syns så bra men den e iaf cool=D

 vardagsrum, med inventarier ; )

   stort rum i vinkel med braskamin och utgång till balkongen

 från vardagsrummet kommer man in till köket å från köket til hallen osv man kan gå runt. dåliga bilder men jag orkade inte leta reda på den bättre kameran =D
som det kanske syns så behövs det göras en hel del i köket, nya skåp å golv.

 badrummet är nyrenoverat av förra ägarna, golvvärme å allt, och det går att låsa dörren för första gången i mina å richard gemensamma boenden=D

 vårat sovrum,helrenoverat!

 gästrummet, fick gratis tapeter så det får lite lägenhets känsla på väggarna tyvärr men helt klart ett rejält lyft! ska spara ihop till golvet som kommer att bli det samma som i vårat sovrum då kommer nog allt se mycket mindre b-lägenhet ut!

jaha det var lite kort från boplanet, har lika mycket till yta i källare med bla 2 rum som fungerar som billjard rum å lite bar-aktigt så småningom, pannrum och tvättstuga,liten toalett som behövs fräschas upp. mycket föråd och dyl, ett garage på ca 50 kvm. tomten är den första på vägen så vi har bara en granne och skogen runt oss!!

ha det!

så sjuk

det var länge sen jag mått så här dåligt att tom tårarna trillar ur mig, jordens influensa å utan mammas morfin piller skulle jag gärna ha övervägt att dränka mig själv! uscha å jag som sett fram emot en trevlig helg, men slut på stackars hanna gnället nu.


såå,hemmet är nu under uppbyggnad, vardagsrummet är klart vad det gäller möbler å så, lite tavlor ev mer lampor!
sovrummet, behöver lampor men inte mer, gästrummet är klart med tapeterna,golv måste inköpas när vi har råd,om ett par månader=(  men annars så, köket är ett projekt men vi ska väl inte bo här ett par¨år bara utan lääänge så nu ska familjen K inte ha bråttom!!

cant live with u or without u

me and jessi playing


wiiiieee

en dator, jaG Har funnit en dator med internet! =D  tjoooflöööjt!
hemma är numera strångsjö, och vi är så happy!dock börjar inte tele å internet att fungera på ett tag....
men vi trivs som fisken i vattnet och har precis blivit klara med första rummet som blev hel renoverat för under 2000 kr! hel nöjda och det är så super snyggt! idag ska jag gå och köpa tapeterna till gäst rummet och om ett par veckor far vi til ikea å köper mer golv, skit billigt o skit snyggt!! lägger upp bilder om ett par veckor tyvärr!

nu sk ajessi å jag leka på stan sen ska vi hem å fotografera lite =D

pusspuss