Me love! Here we go!! Whoooop!

img_9872 (MMS)

Me love! Here we go!! Whoooop!


<3

img_1005 (MMS)

<3


Tänkte jag skulle

Visa vad jag o mina underbara dagbarn gjort idag :) ute i den underbara solen, plockat höstfina löv o pysslat här hemma. Nu har dom tittat lite på film så jag har kunnat fixa maten :) det e så mysigt med båda på plats även om den stora lätt blir lite avis på den lilla då han får lite mer uppmärksamhet, detta för att man så klart behöver hålla ett extra öga på en 2 åring med spring i benen o bus i blicken :)


Lite rödare nuförtiden i barret :)

img_4674 (MMS)

Lite rödare nuförtiden i barret :)


Provar

Kul jue, äntligen e appen här :)


3 har legat nere som alla vet o man blir j...

3 har legat nere som alla vet o man blir ju knäpp av mindre, ingen tele o inget internet lixom!! Ilands problem ;) ligger till säng rätt slut vill ja lova, jobbat o hjälpt bella att flytta :) på tal om nått helt annat har jag kommit på mig själv att sova knäppt, nästan glidit ur sängen vid fotänden, hasar upp glider ner osv :) vet inte va ja sysslar med nattetid :) ointressant javisst! ;) natti natti från vasavägen, tomt värre.


Njuter av pluras kök på tvn, mörk choklad ...

Njuter av pluras kök på tvn, mörk choklad o myser med min kudde som luktar extra gott ^^ imorgon jobb 9-1530, sen hjälpa bella o flytta. O vet ni vad? På söndag morgon får jag vandra där jag kan känna min far nära, hemma i älskade finland, rehab och läkning av själen. Någon har rubbat mitt hjärta igen, denna gång på bra vis...lördag o söndag bjöd på bra överraskningar ;) nu vet jag att muren inte är fööör tjock, love will shine. någon gång igen... Hörs!


Idag skulle min älskade ha fyllt 8 år! För...

img_2740 (MMS)

Idag skulle min älskade ha fyllt 8 år! Föralltid i mitt hjärta är du kvar <3


Lets go! Fck u ;)

img_5287 (MMS)

Lets go! Fck u ;)


TGIF

fast jag har varit sjuk o ledig denna vecka o bara har jobbat en natt (sen vart tösens mamma sjuk=ledig hanna) så e det lika skönt med fredag :) jobbar igen söndag natt o tis-fre morgon tror ja.. :) Sen e det faktiskt kryssning på riktigt!

Idag kommer Bella bus hem o vi ska styra, som vanligt vet jag inte hur det kommer sluta, men det e rätt kul det med ;) Nu ska jag promenera en sväng i lung takt då snorigheten inte vill ge med sig =/ sen sola o en sväng till glasbanken, en fredag vid löning, smart hanna, skynda dit innan 16 iaf det vill ja lova!

Tror du vi kan ropa efter nån av förstånd
Som kan se vad vi gör och förstå vad vi menar
Jag tror du söker efter mer än du ser
Men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar.....


sen kanske man far till linköping till imorgon o platå, rockar loss med dom bästa tjejorna :)


annars, ja jag har väl insett både det ena och det andra efter förra helgen...mkt finns kvar i huvudet o hjärtat, som kroppen bearbetar illa...men har iaf pratat ur mig med finaste empan o att jag e medveten om vad som spökar det e bra...bara jobba på viss bitar av mej själv. Jag duger. Trots efter att hjärtat rivits ut o krossats, fast det värsta e nog att det utnyttjats. O jag lät det ske.... It will never be the same again. O att känna nått e väl bättre än att inte, vilket var det värsta i början. Hata, ne det kan jag inte, det tar för mkt energi. det jag vet kan iof vara det som tär mej, men jag kommer inte plocka fram sanningen. Bara inse fakta. Jag e tydligen värd så mkt mer.

 det godaste vinet o roligaste kvällarna :)

satan i gatan.











Storstädat, plockat,kastat,handlat,tvättst...

img_3801 (MMS)

Storstädat, plockat,kastat,handlat,tvättstuga o ledig fram till söndag natt=GÖTT!


Har tillbringat nästan hela dagen i sängen...

Har tillbringat nästan hela dagen i sängen läsandes en bra bok, dock hade kotten inte fortsättningen, gaaah frusterande! Vid 1730 snåret promenerade vi till Jessi o Peter, käkade o sen gick vi på bio, apornas planet, den var sjukt bra...eller apbra för att skoja till det lite ;) nu ligger vi i soffan o spanar på criminal minds, tyvärr hade jag sett avsnittet. Jobb imorgon igen kl 19 tills dess e jag nog här <3


Spanar in plura o hans kök, härligt progra...

Spanar in plura o hans kök, härligt program :) vart hos bror hela dagen o fått tiden att gå genom att spela massa spel på datorn, lagat mat, bakat kaka o bara varit. Halsen bråkar till o från men annars e det bättre. Peppar peppar efter operationen brukar det bara hålla i sig få dagar nuförtiden :) ajöken


Är hemma i norrköping o kurerar mig, bror ...

Är hemma i norrköping o kurerar mig, bror fyllde igår så vi tog det lungt hemma tillsammans med en sjukt grinig tös :/ o eftersom kottens bil e trasig tog vi min o så stannar ja kvar här. Hem till Jessi o Peter senare o mysa!


Ett skratt förlänger livet

img_8599 (MMS)

Ett skratt förlänger livet


Aim for my heart

img_0175 (MMS)

Aim for my heart


Järngänget

img_5759 (MMS)

Järngänget


Öser, kbk!

img_8394 (MMS)

Öser, kbk!


Är på trolldal med maija o leker lite, ell...

img_7753 (MMS)

Är på trolldal med maija o leker lite, eller ja hon provar på rider :) hästar e inte riktigt min grej men klart man roar tösen :)


Mys o hel galen dag o kväll! Antaglingen h...

img_6657 (MMS)

Mys o hel galen dag o kväll! Antaglingen har fullmånen fått våra hjärnor att slå slint eller så vette fan, är det nått i luften :) hundarna har också varit knäppa!


Prinsen sover sen bortåt 8, jag har inget ...

img_5525 (MMS)

Prinsen sover sen bortåt 8, jag har inget att läsa eller äta med mig, fattar mej inte på tvn, batteriet i iphonen går åt fort, det tog mig 30 min att komma på att jag kunde titta film + att välja en o nu slutar jag om 45 min :) ett glas vin eller så när ja kommer hem, ja tack...tur på stan kanske? Ledig till 19 på fredag :P imorgon far ja med empan till sthlm :) miiiis!


Åh nej kom på att det är 2 veckor kvar til...

Åh nej kom på att det är 2 veckor kvar till kryssningen o inte nästa helg :/ åker ju den 30:e. Suck.


När du strippar o klär av dig är det samma...

img_3483 (MMS)

När du strippar o klär av dig är det samma grej.


Fullpackad vecka

so many days and I still sing my song


måste säga med tanke på att jag jobbar 72h denna vecka, att den dejt med sandra o theo, Madde o sedan ett eller två dyng i sthlm med Empan är för jävla härligt att kunna klämma in =)
Livet blir roligare med fina människor.

Se om jag kan lura med empan, om vädret tillåter, till grönan på torsdag o titta på han den där admas ray :)

Sen väntar ännu en jobb helg, denna gång fre-mån morgon. Sedan ledig mån jobb tis-fre morgon o sen jävlar ska vi sänka båten, kryssnings tajm igen =D Jag, Alexander, Madde, Simon, Thessan, Eric, Empan o David: ja ni hör ju succe eller dårskap eller förmodligen en fantastisk blandning av båda =D

a never ending dream.


 

I can run, I can hide from this feeling inside


it thats why u hide? U feel it too....


everytime we touch, I feel the static....

.
 sen när vi kommer hem från kryssningen funderar jag på att byta båt o fara hem till finland <3 kan klämma in 5 dagar på plats då nämligen.




i stillhearyourvoiceinmydreams

shoppingdjävulen!

provar nytt smink
 
 
Bubbleroom / H Body Bubbleroom.seVILA Lu Long Shirt Bubbleroom.se VILA New Billie Top Bubbleroom.seDiis Maria Top Bubbleroom.seB.young Mitzablock Bubbleroom.se haha, märks vad jag gillar o ha på mig va? =) o beställde en mysdress, har FAKTISKT ingen trot eller ej, den okrönte mysbyx drottningen äger längre inga mysbyxor ;) eller ja snart igen =) men det går åt på hösten =)
Sen beställde jag ett par byxor men hittade inte bilden av dom...
aja förhoppningsvis blir ja inte bara pank utan jävligt snygg också ;)

oordning både här o där

hemmet hjärnan kroppen livet. Är det så det ska vara? När ska saker o ting falla på plats?
Jag önskar jag vore bättre på att gråta, vetta hunnan om det skulle hjälpa men det ligger på lut hela tiden men rinner över neeee det gör det fan inte. Drömmer hemska saker o vaknar upp i panik o tror att allt skett som jag drömt om, oftast har jag tur o det inte är så men vissa saker är brutala sanningar.
Det här med att bearbeta händelser när man sover är inte min grej, snittat 4h om natten huuuur länge som helst. Idag dock kom jag inte ens ur sängen innan 13 o känner att jag kunde legat där hela dagen...men men jobbet kallar vid 17 så det e inte mkt annat än att ta tag i sig.

Jag kan bara säga att när allt e på topp lever jag till 100 o allt e precis som jag vill ha det,men jag förmodar att innerst inne är det inte som det borde, även om dom underbara stunderna överväger dom dåliga. Men man måste läka inifrån o ut va? går inte att laga ett hål här o ett där, det håller inte.

Det jag vill ha det kan jag inte få, o det jag kan få vill jag inte ha. Varför jagar jag alltid det omöjliga då det inte i slutändan gör mej lycklig, bara ännu mera frustrerad.
 Dont hate the player hate the game. Guees what, stop playing then.

Timeout.



Helgen

I fredags var det jag o maija som myste, lördag fm åkte jag hanna  thristan o maija till busfabriken o öste i 3h! helt slut efter det vill ja lova! Träningsvärk spådde jag men jisses mitt höger ben som kompenserar det vänstra ( som jag pajade knät på) är heeeelt ihjäl! haha, kul att kunna leka sig till träningsvärk! =D

Sen hade jag o Runesdotter bestämt att vi skulle dricka vin o umgås, mkt vin vart det som sedan byttes ut mod div drinkar på festen vi hamnade på. Vi hade en dunder kväll o natten avslutades med att dansa sig trött på statt =)

Idag har jag suttit vid datorn o spelat bort hela dagen, eller ja tills jag började jobba o sen har det kokas soppa, korv o rotfruktsoppa =) sen var vi hos mormor o lämnade den som vart kvar o sen till strångsjö för att söva tösen, o nu e jag hemma igen.
Jobbar alla dagar utom torsdag denna kommande vecka.

hörs =)

Kbk!

img_5940 (MMS)

Kbk!


Here we go!

img_5977 (MMS)

Here we go!


Fullt ös det kan ja säga!

img_8375 (MMS)

Fullt ös det kan ja säga!


Busfabriken!



jajjemän dit ska vi om en tag, dock fick tösen för sig att vakna tidigt vilket hon inte gjort på evigheter! aja vi myser i soffan nu framför bolibompa o om ett tag ska vi ta tag i morgonen. Kl 915 ska vi plocka upp Hanna o Thristan o sen e det bus hela fm lång!



Efter det är det barnen som åker hem/till barnvakter o vi slår till på galej ;) LÄngesen nu jag o runesdotter fick till en helkväll, ska bli dunder (hoppas vi slipper braket ;) )



En del av mitt hjärta...

img_6011 (MMS)

En del av mitt hjärta...


Det gick bra hos tandläkaren, sjukgymnasti...

Det gick bra hos tandläkaren, sjukgymnastik(?!) för att få bukt med käken o vila musklerna (!?) haha! Rätt kul må ja säga! Nu myser jag o mitt dag(nattkvällhelg)barn, imorgon fm blir det busfabriken i norrköping o sen fest på kvällen :) wiiwiiwaawaa!


Imorgon bitti ska ja till tandläkaren o do...

Imorgon bitti ska ja till tandläkaren o dom ska undersöka min käke :/ huuu hoppas dom inte "sätter tillbaka den med milt våld" som det var sagt från början! Nu har det ju gått sjuuukt lång tid! O det har nog läkt såhär... Aja sova nu <3 en tanke o puss till den dära söta :)


Jobbar alldeles för mkt men gillar det så ...

img_3305 (MMS)

Jobbar alldeles för mkt men gillar det så då ska ja inte klaga....men jag e rätt trött, för att jag sover så sjukt dåligt, annars skulle det inte vara så jobbigt :).   Fixade en ny egen BILLIGARE variant av B&J, denna gång gbs nogger (halvliterpaket nuförtiden) med lite jordnötter, gott! Sött blir gott med salt :)


.....

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/29907/story-of-my-life?claim=6u9srwafnx8">Follow my blog with Bloglovin</a>

Glöm inte. Tack älskade Sandra.

img_2993 (MMS)

Glöm inte. Tack älskade Sandra.


Hösten e mysig, mysigare om man hade någon...

Hösten e mysig, mysigare om man hade någon att krypa upp i soffan ihop med dock. Men det kommer väl det med :) massa härliga o super goda rotfrukter dyker upp billigt! Soppor grytor o ungsbakade, massa svamp o bär! O nu kan man tända massa ljus o njuta av det! :) nehe lite tid kvar innan tösen ska hämtas, då roar jag mej med min favvo författare, nora roberts, o en av hennes böcker, eller en serie om tre Solens diamanter, pärlor från månen, havets safirer. Underbara böcker fantastisk författare! Lästa typ allt hon släppt i sverige :)


Kbk! Det gick fint på gymmet, trött i knät...

Kbk! Det gick fint på gymmet, trött i knät när ja skulle simma så det vart en kortis i basängen! Jobb 19-16 o 6-2130 torsdag o 19-14 fre-lör o söndag 15-21 o veckan efter från 13-07, 13-1830 o sedan hela helgen. Fullt upp efm o kvällar nätter, dagarna e lungnare om jag inte blir inringd förstås. September e en bra pengamånad ;) p


Har precit fyllt två små pajformar med blå...

img_4695 (MMS)

Har precit fyllt två små pajformar med blåbär o toppat det med vitchokladsmuldeg :)


Letar lägenhet-hund-hus-resa-ett liv. Gaaa...

Letar lägenhet-hund-hus-resa-ett liv. Gaaah idag orkar ja inte leva. Letar efter den saknade pusselbiten.


Trasig tjej ända in i själen. Mår som en p...

img_4063 (MMS)

Trasig tjej ända in i själen. Mår som en påse skridskor Vill inte kliva upp. Inget alls faktiskt.


HK my way.

img_8839 (MMS)

HK my way.


En helt galet bra tjejkväll! Jag kunde ha ...

img_5641 (MMS)

En helt galet bra tjejkväll! Jag kunde ha rockat på heeela natten lång! En sådan därn fantastisk glad fylla :)


Wiiiwiii :)

img_2343 (MMS)

Wiiiwiii :)


Fan va man hinner med när man e uppe tidig...

Fan va man hinner med när man e uppe tidigt! Städat tvätt i maskinen frukost i magen promenad nu o sen jobb dags vid 13! O när lär man sig att hälla vatten i skurhinken innan medlet? Skum e kul!


Om jag gillar min nya app? :D mkt!

Om jag gillar min nya app? :D mkt!


Rock n roll, på lördag på lördag!!

img_6123 (MMS)

Rock n roll, på lördag på lördag!!


Oooops vi gör det igen!

img_4153 (MMS)

Oooops vi gör det igen!


Helg snart!

img_8793 (MMS)

Helg snart!


Familjen e viktigast! <3

img_9875 (MMS)

Familjen e viktigast! <3


1 års jubileum med mina små hjärtan <3 tän...

img_6235 (MMS)

1 års jubileum med mina små hjärtan <3 tänk att jag varit nattmamma så länge redan, vart tar tiden vägen?!


Tycker allt att jag passar i det mesta :)

img_3932 (MMS)

Tycker allt att jag passar i det mesta :)