can i be the one?

are u the one? för jagtycker ju faktiskt om dej, massor.

pause

från det mesta behövs nu.

o imorgon ska jag sova o lata mig hela dagen. bara för att jag kan! o göra saker som jag tycker e toppen o ta hand om mig själv.

trasig.... det e nått jag behöver, massor. men dumt att utsätta sig mera, när jag inte ens tror på det själv. vem ska jag lita på när jag inte ens kan lita på mig själv. gräver ner mig igen. livet tar en annan sväng ibland. o har jag tur blir det till det bättre. denna gången gör jag saker för mig själv. vill du vara en del av det?

någon som vill fira med mig på onsdag? slutat jobbet o börjat nytt.
släppte ett par tårar fåniga jag igår...men jag är rädd faktiskt..lite...

ibland e jag bra på detta

o ibland skriver jag inte alls. nog för det finns massor som vill ut ur mitt huvud men jag har svårt att få tankar o funderingar att bli ord. skrivbara sådana. tunghäfta,hjärnsläpp inget ordbajseri, bara tomma ord.


To heaven and back.

En helg i lugnets tecken:) det behöver kroppen ibland:)nästa helg blir lika så då jag jobbar. Försöker få ordning på huvudet och tankarna. På mina villkor.

Konstig natt

Har drömt dom mest underliga drömmar! Och jag har gjort konstiga saker, tur att man var ensam i sängen,fast det inte är roligt. Idag ska jag ha tvättstuga för första gången,innan har jag kunnat tvätta allt i min egna maskin men brist på sol och torr luft får jag nu ge upp,suck så tråkigt!

lyx

med en smak av tårar.

håll i hårt, släpp taget och flyg


rolig helg jue!

fina flickor o trevliga sådana!

hageby

just shopping där innan vi knallar ner o spanar på knallarna ;)

längtar galet mycket efter en perfekt ute kväll, ikväll skall det ösas. vad säger polly om det? mooohhhaaaaa =D

it will hurt

but we are not one anymore. time to let go.
 dags att bli mörk igen?

Godmorgon!

uppe med tuppen, eller nja nästan iaf, varit vaken ett tag.

åh så bra kalle baah var, jätte glad för att jag åkte hit redan igår!

idag så ska vi till chrille o hjälpa till lite o sedan ska jullan jessi o jag till hageby o spana in det nya shoppingcentret o så blir det bus o miiis hela dagen kvällen o natten lång! jejj!



sitter

hos  med grabbarna grus!

groggen glider ner o musiken gungar kroppen! nice värre! längesen jag kände att dte ska bli kul att gå ut !

 jisses så det kan gå ;)

peking it is!

hurray!
 åker dit med calle o mange o leker med bror o jessi på deras hemmaplan, o på lördag e det partiiieeee i peking o luntgatan, som dte ska bli! längtar!
måste diska o fixa placet o packa..eller vänta jessi behöver jag ens packa? =D det e dte bästa med att åka till bästis, vi kan dela på allt från kläder till skor o makeup finns det gott om ;) så tar med spriten som säkert inte heller behövs men tänker inte snylta på allt...elller ja sängen e min! hihi! o nu vart jag happy jue! precis vad jag behövde o om jag har en massa tur kommer jullan bullan också!
 som jag älskar er =)
 here we go!

yiihaaa

snacka rekord dag med blogg läsare, o en enda kommenter! aja skriver ju inte så mycket vettigt så det e väl ingen som kan ge en vettig kommentar heller ;)

i natt kunde jag inte sova, allt störde mig. suck, efter 4 timmars sömn var jag vaken igen...o sen lyckades jag väl halv slumra men har nu varit vaken sen halv åtta. skjutsat folk o tittat på film. tänkte gymma på morgon kvisten men glömde gym kläderna hemma så jag hamnade som sagt framför en film istället :)
 tittade på clash of the titans med denna snygging sam worthington, mmmm :) bra film, iaf för dom som gillar gudar o odödlighet o sånt :) han speöade ju även huvudrollen i den underbara filem avatar!

kväll

hyrde som vanligt film men fastnade här vid datorn. och nu börjar en bra film på tvn istället...fast det e ju så tråkigt att kolla film på tvn när det är reklam var 15 minut! så slår nog på filmen iaf!

ätit tacos o haft det gött. lovade visst min bror att jag ev ska städa en sväng hos honom imorgon..jaja man e väl snäll då =D

det ska bli en toppen helg helt klart!



fast det finns lite oros moment men dom går väl över när jag själv får fullt upp.

jasså

idag verkar min blogg spränga gränserna när det gäller besökare! kul kul.

har precis haft herr k här o han har hjälpt mig att få fint i lyan!
         

mycket har jag kunnat dona själv men att borra å ha mig e jag icke bra på, då e dte bra att ha en snäll granne :)



står i valet å kvalet om jag ska brumma ner till peking eller inte...hm hm... elle tacos o film miiis hemma. svårt det där!

tar dagarna som dom kommer.


försöker att inte fundera för mycket på allt, men ibland går det inte att hålla tankarna borta, då e det skönt att gå bort dom, o det funkar toppen bra.

with or without u.    

det kommer nog bli en behövlig helg. vill o vill kan o kan inte sitta ihop med it again. vet inte vad jag kan lita på. o ord vad betyder dom, handling e väl det som räknas. leker njuter o håller distans.
and one day it will fall


 kära bästisar. vilken tur att jag kan fly till er.

 ut ur dimman o in i verkligheten.

jag har ett mål, o ju närmare jag kommer det desto bättre känns det. jag tänker jobba på att må bra o gå ner i vikt o att ta hand om mig. its my turn to shine


stjärnor


fått massa gjort

dessa dagar! så duktig jag e då ;)

annars... livet hann i fatt migg o jag rasade samman. tog mig i kragen o bestämde mig för att sluta tönta. stänger av o lever i nuet men vill inte göra samma misstag två gånger. detta är bara en lek mer än så blir det inte.

lättlurad


tjejor jag gillar

kommer te mej ikväller, det e bra det. o det finns så klart fler jag gillar även om dom inte e här =D
och inte en enda bild av sanna, än. ikväll får kameran letas fram =D

party time :)


duschen

och sen till stan för att ta ut pengar o beställa nytt visa kort... lyckades spräcka korten med min välsvarvade rumpa när jag böjde mig ner igår ;)


miiiis.mycket sånt

det gillas. igår var madde här, kunde ha fnittrat ihjäl mig :)  njuter!

Kefalonia

 var iaf helt fantastiskt! mer bilder på min fb eller be om fler! :)

mitt hjärta har brustit

älskade ticha finns inte mer =(
 in my heart u allways live! du o pappi får ta hand om varandra tills vi ses igen!