hanna

 jo så här ser jag ut nu,med ny friss och färg å sånt, all made by mammi ( färgen ). jag e nöjd!

nu ska hanna sova för hon ska upp kl 05,10 å börja jobba 06,00,öppning på fsk gäller, sen blir dte bus med mathilda och senare johanna å mattias!

natti

Hanni


friskare

den osminkade sanningen,med stress relaterade hudproblem,jag är så glad över att läkarna kan hjälpa mig,eller inte =/

har varit lite sjuker men börjar bli piggare nu,har iaf lyckats städa till visningen ikväll å ska snart bär massa kartonger till bilen när richard kommer hem å sen köra dom till strångsjö! sen hem igen för att tvätta golv ta med sig hunden å fara till jessi, så rolig ser min dag ut ... =D

igår var vi och shoppade tapeter till sovrummet för 2500 kr...svin dyra..men som tur vi hade var dte trots allt på rea så vi betalade bara 350kr för det =D skacka tur! fondtapeten vi köpt skulle egentligen kostat nästan 700 kr rullen!nu kostade den 69 =D och resten kostade typ 30 kr rullen! woohooo vi är hel nöjda! så på torsdag ska vi spackla å slipa å sånt å på fredag tapetsera så kanske vi kan sova där på söndag!

nehe lite lunch time och gå ut med hunden time.. see u

....

don't wanna be the girl who laughs the loudest
Or the girl who never wants to be alone

That's not the way I want my story to end

I'm safe up high,
Nothing can touch me
But why do I feel this party's over?
No pain inside
You're my protection

I don't wanna be the girl that has to fill the silence..
The quiet scares me 'cause it screams the truth

Ahhhh-Ahhh, the night is calling
And it whispers to me softly, "come and play"
But I, I am falling
And if I let myself go, I'm the only one to blame

When it's good, then it's good
It's so good 'till it goes bad
'Till you're trying to find the you that you once had
I have heard myself cry, never again!
Broken down in agony
And just trying to find a friend

barnvakt

är hemma hos Pär och Anna och barnvaktar lite när dom är på en liten stockholms tripp. Ellroy sover och jag känner mig lite trötter jag med,sovit dåligt som vanligt.
stackars ellroy är fortfarande sjuk, så det blir inget besök på busfabriken denna gång, med vi får kidnappa honom en annan helg och åka dit...vet inte om richard o jag är mest lek sugna =D
Richard är på väg till finspång och ska titta på bandy,sen ska vi hämta honom och hyra film och köpa nötter,för det ville ellroy ha=D funderar på vad vi ska äta till middag men har ingen fantasi just nu....

sitter och tittar ut i det grå vädret..och bara längtar till flytten! ska sjukskriva mej en vecka sen och göra som psykologen sa, ta lite egen tid med en ny start med hus och allt! kan behövas, detta skulle ju bli ett bra år, en ny start.!
på fredag ska både richard och jag vara lediga så vi ska börja glo tapeter och ev börja med sovrummet =D richard hade fått pengar från försäkringsbolaget för foten så då har vi nog råd att tjuvbörja renoveringen =D tror vi är överens om ett brunt och äggskalsvitt sovrum..beroende på om den bruna färgen matchar våran säng gavel (särskrivnng?) annars får vi tänka om,den tapeten jag egentligen vill ha,finns ingen snygg kompis till,för jag vill inte he rött eller svart sovrum och jag tror inte jag vill ha den tapeten på alla väggarna, aja vi ska iaf gå å spana lite på fredag! hallen behövs också fixas till, tror jag vill ha en ljus vit,med lite mösnter ev silver stänk, för vi har inga fönster där så det blir lite mörkt annars. och sen vit träpanel i vardagsummet, mörka golv, en köks ö, trägolv på väggarna ; ) , tak över altanen, en stor och härlig bastu, en källare med varm matta, träpanel och billjardbord....ja ni drömmar finns =D den här gången blir det iaf projekt för en längre tid in framtiden!

idag blir dettyvärr ingen träning men jag hoppas jag kommer iväg imorgon, anna och pär skulle inte bli så sena så jag hinner nog innan halv fyra! annars skulle jag ha fått en ordentlig 7 dagars vecka på gymmet! nästa vecka blir dte mindre kolhydrater igen måste hitta rätt balans. och igår skulle vi ha vårat 3 timmars race med ät vad du vill, så vi köpte lite smått o gott, men gissa om man iaf inte var sugen åt typ tre godis bitar och inte ens halva påsen med starka ostbågar, snacka om att behovet försvinner när man inte ätit på lääänge!inte ens alkohol tamren har dansat tango med mig än =D men på fredag blir dte belöning med middag o alkohol när vi på jobbet ska ut å käka å så på harrys!

sen blir dte att vara duktig igen till den 13 mars då peter fyller!

nehe nu ska jag lägga mig på soffan ett tag!

see u

slumpar

öppnar mappar med bilder blundar och dessa blev det:
        
 avslutar med en bild jag valde själv! hehe ganska kul att se blandningen av bilder som slumpen tog fram =D gör om detta om någon dag med alla andra tusen mappar =D finns endel under fest ; )

god natt!

lite kul

det där med folk som ska träna och slåss om en parkering närmast dörren till lokalen... ja menar man är där för att motionera men kan inte gå extra 20 meter? tyckte iaf att det såg lite fånigt ut, eftersom det fanns gott om lediga parkeringar längre bak...dagens i lands problem helt klart =D

jag hatar att det är bäst före datum på konditionen, suck vad det tar tid att arbeta upp sig,fortfarande helt död efter den korta tiden jag kör men har iaf dubblat min tid på 8 dagar så lite nöjd får man väl vara, men jag tror också det handlar om att man vissa dagar har lite mer jävlar en amma ( skriver man ut det så? ) idag pinade ag mej genom dom sista ,minutrarna å skulle fan inte kliva av å ja då gick det ju fast jag lät som en hel blåsbälg =D och detta med ljud på gymmet, jag har så svårt att pusta å frusta å stöna å allt vad man gör å gymmet för att orka den där sista övningen så jag har kommit på mej själv med att låsa som sir vääs istället, hihi, det måste vara minst lika mysko ljud, istället för att pressa ur all luft med ett redigt stön eller gruff eller va fan det nu är låter jag sssssscchhh jag silar ut luften mellan tänderna =D  medans här hemma i gymmer skriker å stånkar å stönar så hunde kommer ner farandes å tror att jag e döende eller nått! tror kotten å richard har roligare åt hur jag låter än hur jävla svag jag är, sicken tur =D
mest irreterande i världen är dock att jag börjar gå ner i vikt i fel ände,inte där jag har som mest utan som minst fett, fler än jag som har det problemet?!

ne nu ska jag fixa med tvätten!
see u!


dålig på det här

men men lovar INTE att bättra mej för det blir inge bra =D

jaha, nya året började bra,vi har fixat å tixat med hår och kroppar och med bra resultat. hm det ena är dock under uppbyggnad,elelr hur jessi, snart ser ditt hår fint ut =D inte för att jag gillar det nu heller....om jag var en ko å  åt halm eller nått.. ; )

sen gick det dåligt igen, ett nytt tragiskt dödsfall, men denna gången kommer lite psykologer och dyl kopplas in, vilket jag behöver förmodar jag en hel massa, hjärnan är överfull och inte ens timmar med promenader kan tömma ur, min hund tror nog att jag e allvarligt störd om vi säger så,hon får va med om mycket på promenaderna = )

vad har annars hänt, hm hm, familjen konttori leker eremiter som vanligt, dock försökte bror locka ut mej till harrys NYKTER men nej tack, inte speciellt sugen på någe sånt,en annan kväll kanske...

håller på att packa inför flytten, eller vi har iaf skaffat kartongerna ; )

försöker flitigt att lära mej nya maskiner på gymmet vilket inte är dte lättaste, men musklerna skriker iaf, så jag hoppas att jag fortsätter att gå ner i vikt, med en besatt bror i huset så går det helt klart bättre, synd bara att jag e den enda av vännerna som tränar på nautilus,men det billigaste alternativet blev dte och richard betalar inget för att träna där så det är skönt, måste vara lite ekonomiska.

aja det här är säkert bara skit tråkig läsning men en lite uppdate ifall det är någon som läser, om inte annat lite skönt att få ur sig ett par rader..
ps det är inte jag som e gravid ; )

im so in lööööv with u!

At home

nytt år, vilket inte kan bli (för guds skull) sämre än det som gått. Jag har väldigt få minnen som jag känner betyder något extra mot alla andra år på den braiga sidan. Nu måste jag välja att se framåt och inte bakåt trots att allt det vackra i min fars minne finns där, smärtan över går saka mot saknad och i saknaden vill jag bara ha det vackra kvar.
Det mesta pendlar i ilska och smärta och förnekelser men förhoppningsvis kan jag snart acceptera faktum.


Det gamla årets avslut och det nya året börjades i Finland. Det har varit tok bra och tok dåligt. det braiga stod vännerna,bastun,Affi, det underbara vädret (mycket minus sol och snö hela veckan) alkoholen och buset för. Det dåliga allt som representerade det dåliga av min far, som man gärna slängde i mitt ansikte!
   
en solig dag på fälten,skidkungar var vi allihoppa, dresscode i finneland, mycket alkohol intag

    
nyårsbål                            vi har lite film att titta på =D  sång runt bålet           Festare Ticha

    
Affi ponken                          över under vidare-kortspel 

asch,nu gick det inte att ladda upp fler!

aja det nya året kommer att innebära kotten hemma hos oss ,som ska se till så många kilon försvinner (hur ska hanna klara sig utan alokohol minst ett par månader?!som tur är,är vi många som inte dricker nu förtiden ) vi flyttar den 2/2 till STRÅNGSJÖ. En ny start. Vi längtar! Baby boom =D