bastubygge

vi har då under sommaren som sagt renoverat köket och håller nu på att bygga bastu ute på gården, alltså en vedeldad sådan, klarar mig inte utan det =D nu väntar vi på fint väder så den kan målas klart och richard skall börja med insidan dårå.

Jag har börjat jobba på det nya schemat nu efter att ha börjat terminen med en veckas sjuksrivning, bravo hanna, och det är förjävla rörigt!och det märks så mycket att vi är 25 % mindre med folk, man sliter ut sig, men jag tror iaf att torsdagar kommer bli min favorit dag, då jag inte ska hoppa mellan alla avdelningar och det är lite bättre folk på samma ställe...
Annars skulle jag bli galen om jag inte hade den här dagen, vissa kan bara inte!....

Idag ska jag ut o käka med Fia,Anu och Paulina, då anu flyttar till kalmar och paulina till helsingfors för att plugga,så vi skulle ha en liten hej o hejdå middag då vi inte sets på hela sommaren.

Richard far till åland för att..hm...jo just det spela bowling (DRICKA ÖL) fredag-söndag så jag är alldeles ensam och vill hitta på en massa som han tycker är tråkigt, någon som har tid med mig?
På lördag efm ska jag iaf på dop men sen vet jag inte vad som sker på kvällskvisten, ut å roa sig lite kanske?sista innan dieten tar min kropp till förfogande!

imorgon ska jag stor handla allt som behövs och fylla på våra ekande föråd. kanske en tur te lager 157 ; )

nu ska jag beställa resa hem te älskade finland för mej richard cicci o danne! VÄRT!
nu ska jag iväg på middag! pusshej

tre nya böcker till priset av två

tror att dennya bokklubben råkade slänga med en extra bok i paket,inte betalade jag för den iaf, men en bra bok också.

isodieten heter boken och ska nog börja följa den under 8 veckor för att se om dte ger resultat, annars går jag över till LCHF kokboken som jag också fick från bokklubben!
Isodieten : gå ner ett kilo i veckan
jag rapportera om hur det går! 

asch

tänkte visa före o efter bilder på huset men icke då dom inte finns på denna dator!

 bror min o jag på melkers 50 års fest!
hittade en bild från en kamera som varit trasig men som vi nu fått bilderna ur!

over the hills and far away

känns lite som om man är det, och ibland väldigt nära.



och jag förmodar att min influensa nu kommer dra sig tillbaka eller om det är alla tabletter som luras med mig, så att jag tror att jag mår bra, men efter  smärt toppen och feber toppen idag kanske det nu vänder, jag funderar fortfarande på om jag nu haft den beryktade svinflunsan eller inte. Det var ju inte direkt så att dom tyckte att man behövde åka in om man inte hade andningssvårigheter!


aja, annars så är det upp o ner ner o upp men oftast oftare till det bättre nu, men eftersom sjukdomen satte stopp för nystarten som man alltid tänker börja med, så hoppas jag efter detta kan komma igång o träna simma och äta bättre o förhoppningsvis intaga mindre alkohol, kroppen min behöver en riktig detox efter semestern =D ska be kotten om hjälp med en liten ketorun tror jag allt! 

denna stl på mej är helt ok, realistiska mål ska man ha! och jag gillar mitt hår skarpt, ska nog färga mig lite snart! men som sagt håller jag inte vad jag lovar kommer ni få se ett kort där jag är med på från thailand! men man hinner väl enhel del på 132 dagar?!

see u