finneland

äntligen! om tolv timmar sitter vi i bilen med destination värtahamnen så

GOTT NYTT alla vänner!  ses efter den 4/1

mamma rasera inte huset om du ska vara här ; )

här kommer bilder sen sist!eller inte för dom sitter på andra datorn!

see ya!

julen är inte här

är den där?
usch va lite julstämning jag har, önskade att vi trots allt firat jul i finland också!

aja nu e dte snart dags för jultvagning i bastun med en öl eller två å sen hopp ner i sängen,nybäddat med julkudden o allt, så får vi hoppas att det känns lite som jul iaf.
julafton blir hos mormor och kvällen hos Pär o Anna och juldagen hos mamma kvällen ingen aning, annandagen bandy och packning, lördag kl 0400 åker vi från kholm mot värtahamnen och en efter längtad resa hem till finland!
reskompisarna har intye nnat än sagt hur mycket dom längtar, och vi här hemma likaså! så får ni något underligt grattande en timme innan på nyår så ligger vi ju lite för =D så vi tänkte slå på stort å fira tolvslaget 2 ggr ; )

nehe hela familjen är bortflugen men väntar tålamodigt på min mor vi ska basta snart å pojkarna kommer efter 22 någon gång.

MEn för all del

GOD JUL PÅ ER!

mmmm


Fredag

brukar ju ha en tendens till att skriva så här på rasten sista dagen i veckan på jobbet, men det har inte funnits så mycket att berätta å inte idag heller.
jag jobbar richard e hemma, vi har husvisningar dagarna i ända så nu får folk allt bestämma sig om dom vill ha huset tycker vi =D

annars så vill inte den jävla förkylningen bryta ut så ikväll blir dte helrör å bastu ; ) bästa medicinen!
imorgon kommer jessi å cicci hem te mej för att julbaka å drick glögg å sånt. trevligt trevligt.
annars så e det mesta ganska grått å trist, så där hemskt utan all snö som borde komma... men men längtar bara bort och hem te strångsjö, nytt åt nya tag mindre sorg å en helt ny start med richard å nytt hus vänner osv, det kan behövas för ingen av oss mår speciellt bra.

dte var allt för idag! bye bye