morron på er!

sitter här å väntar på att få åka till jobbet (?) var uppe å hoppade tidigt eftersom min älskade sambo tycker om sin snooze knapp =/ vilke leder till att jag e klar vaken efter andra å han efter den 300 gången! men men han med ordentlig frukost och skön promenad med hunden, första frost natten också för den delen!

Lördagen var en toppen kul dag, fick göra en massa som jag inte trodde jag skulle få=D ja menar, lilla jag e ju inte ens utbildad! men jag lärde mej en massa och det är kul att se hur effektivt å lugnt allt var för en gångs skull, synd bara att inte hann se mer av Tillan! tog en massa kort men tyvärr inte på alla grupperna tillsammans, förhoppningsvis gjorde någon det iaf. och sen for jag hem innan jag visste att man fick plocka grejor = / men jag har ju fått massa av jessi när hon varit iväg så jag e inte ledsen i ögat för det, eller jo skulle behövt lite sånna grejor som säkert ingen annan tar eftersom dom inte visste vad allt braiga var =D  Å att träffa Eddie! helt sjukt först fatta jag inte att dte var han som bubblade ett par ord till mig,tror jag lyckades mummla ur mig nått ¨på svengelska ; ) men fick iaf ett favvo kort på honom å Tillan!
  dessa tjejer var i min grupp  Lillian gjorde det mesta av maken men jag saknar bilder på den ena tjejen, fan va klantigt! trodde verkligen jag fått med alla på kort! dennhär maken gillar jag för den e cool att han på vanlig fest med=D
detta är också snyggt, lite egyptiskt
å saras ( favvo modellen) make, älskar den blåa! kolla in hennes ögon!

nu ska jag tuffa till jobbet!

EFNY!

galet bra dag galet lång dag och galet bra kväll tom bra på statt! jo för hem åktes det på kvällen, ville ha möjligheten att gå hem å slagga efter fylleslagen =D

 EDDIE OCH TILLAN!

 worki worki 

Kottski 23

     
Resultatet från Kottens 23 års kalasande =D

 haha vi lyckades bra denna gången igen =D

     

     

 <3<3<3<3 en gammal bild på mina bästaste

mmmmjjaaaa

finns det något trevligare än att komma hem till ett ny städat hus? jag vart så lycklig att jag nog ska gå ner på stan å hitta nått kul =D hihi. världens bästa richard å svärmor!

börjat känna mig lite mosig, usch å blää men det e nog för att jag började på jobbet så tidigt får vi hoppas för imorogn gäller det! LÄNGTAR!

woohhoo ska nog ringa jessi å se om hon mår bättre!

pusss

ps min största kärlek här i livet blir 5 år idag!

på lördag



är det äntligen dags att åka upp till STHLM och jobba o dona å få träffa Eddie funkhouser! aaaaa så kul det ska bli och Jessi, Sara å jag ska rock gärnet efter allt! STHLM by night jisses jag e ju en lantis,gömmer mig i nått hörn =D folksygg ab det e vad jag e!  men det kommer nog bli galet kul och jobbigt vi åker tidigt jobbar hela dagen och ska sen orka hela natten! mssa strul å lösa först och jag har massor att komma ihåg....penslar, cdspelare kamera kläder smycken x-antal ombyten, även om jag jobbar vill jag kunna byta om till kvällen och sen till festen...å skor ska vi inte tala om, gud va jag e dålig på att bestämma mej!!! hehe

ååååå vad jag skulle vilja träna idag, för att hålla huvudet på rätt plats, men jag får inte... hudläkaren sa att jag inte fick duscha för ofta så jag får håll mej till träningen ca 3-4 ggr i veckan. JAg måste träna ofta i början om jag ska få in vanan och "fastna" i rutinen, men denna gång tycker tom tjocksomocken själv att det e kul, snart kanske jag duger igen.

neee nu ska jag packa dom sista grejorna å sedan slänga ihop övernattningsprylarna från toaletten dvs deo å sånt.. hm hur intressant e det här då.. BAJ BAJ!             
www.efunkhouser.com

ont

I miss you every moment, I miss you every day. I miss you even more than words can say.
I miss you when I´m smileing, I miss you when i cry.
I miss you even more when I have to say goodbye.



det gör så ont att läsa om allas smärta, hela katrineholm verkar med eller mindre i chock, jag kände inte jocke så toppen bra men det är hemskt när någon förlorar livet så plötsligt och framför allt så ung.
själv kan jag bara säga hur det river å sliter i mina egna sår, och jag lider så med familjen, för som jag skrev några dagar innan det hemska hände, man kan inte förklara hur ont det gör att förlora någon som är ens familj och i detta fall vän.
jag har inte haft så många att prata med men jag vet inte om det beror på att jag själv valt att skjuta undan alla eller om det beror på något annat. 
jag tror ju inte själv på att det var min fars aska jag hämtade i Frankrike, för jag har ju aldrig fått se någon kropp eller något bevis, ni vet hoppet e det sista som lämnar en. och jag hoppas fortfarande på att pappa ska komma hem å hålla om mej å säga att allt e bra.
mina drömmar jagar mig hårt, jag känner hans doft hör hans röst känner hans beröring och vaknar å ska hålla om honom men det finns ingen där....
kommer ihåg första kvällen jag bastade efter att allt hänt, jag gick in satte mig högst upp mot väggen tog ett djupt andetag och andades ut å blundade...och jag känner något som är helt omöjligt att beskriva, men det var som om pappas själ kom och jag fick en sådan känsla som jag defenitivt inte kan sätt ord på, och sen sjönk jag ihop i en hög och dåsade iväg. (det är nog det enda sättet jag kan förklara det på....)

jag har blivit hysteriskt rädd om min familj sen dess men det är väl naturligt, men när mamma förkorade sin bror en månad innan pappa gick bort kunde jag inte finnas där för henne så mycket som hon behövde, för det gjorde mig tusen gånger värre att se hennes smärta än att hantera min egen och sedan när nästa sak händer en månad senare, blir jag en zombi och min värsta fiende var ilskan, jag var så himla arg! och jag blev så rädd för mig själv, för sen hittade mitt dumma huvud avstängningsknappen som jag använder, för ofta och nästan alltid och  jag blev kall å livrädd för jag ville inte ner i hålet igen, hålet där jag är så okänslig och tappar allt grepp om vad jag tycker känner och älskar. vid dessa tillfällen kan jag inte ens älska min mor richard bror hund vänner utan jag känner verkligen NOLL. kan knappt förklara med det är som känslorna blir förlamade och det kan hålla i sig från sekunder till minuter timmar dagar ibland.

just nu tror jag dock att min hjärna spyr ur sig känslor men en sådan tragisk händelse får allt att snurra.



It feels like the end, when you´re closer to lose your dreams then losing your friends.
Flying blind, I schoot them into the dark. Then it´s take me a lifetime.
I take doown everyone.
Love conquers all.


deltagande

detta fick jag när min far gick bort


När vi mister någon som står oss nära måste livet gå vidare.
Vi kommer alltid att bära sorgen inom oss
men försöker tänka på de goda minnena,
som gör sorgen lättare att bära.


tyckte den passade nu till alla som sörjer.

håll hårt

A ring i round it has no end, thats how long i´ll be your friend.


sorgligt

tänker på mina vänner som har det tufft och på familjen, finns inga ord för detta, det  vet jag själv.
kan bara trösta å finnas där.

Lördag

Igår kalasade vi för Kotten ochidag blir det FEST! Lillebror ska fyllas=D

så här brukar det gå ; )   

annars så har jag nu varit på hud och fått noll respons...dom säger att utslagen beror på stress och anlag...men har iaf påbörjat någon slags ljusbehandling och fått starkare krämer så får vi se om 35 behandlingar om det blivit bättre.


nu ska richo spela match o jag ska träna å fixa lite för kvällen! pusshej!

gaaahh!


vill hem nu till mitt hjärtegull eller snarare mina hjärtegull, det finns ju fler där hemma som väntar, och har jag tur är min bror snart på plats! Grattis till han ! på lördag blir det fest för honom om huset nästan e klart vill säga!

uscha slutade egentligen kl 1630 men har kvällsmöte kl 18 och förädrarmöte kl 1830 så det kändes lite knäppt att åka 4 mil i onödan! men dte är ju inte kul att sitta å vänta bara... men men hunnit med att läsa om andra människors liv på deras bloggar  =D

imorgon ska jag äntligen till hud! så håll tummarna för att jag inte e döende, börjat inbilla att det är både cancer å det ena å dte andra! och sen på kvällen kommer släkten för att äta middag så jag ska bjuda på potatisgratäng och fläskfile och kyckling! lilla broren ska ju få paket!

sen så är dte väl hus fix i stora lass som gäller och vi har kämpat med att hinna mla så mycket plankor som möjligt nu innan kotten kom så det bara e att spika! vill ju bli klar med allt innan hösten börjar med fullaste allvar! så det är bara fönstret i sovrummet som ska bytas sen e alla dom klara å så den gaveln på huset ska fasaden upp, det är allt vi gör för i år....räcker kanske? ni ska få se före å efter bilder snart på allt det vi gjort. tak fasad fönster kök toalett tapetsering osv. håller så smått på att planera för badrummet och vardagsrummet, men dte blir lite i taget för lönen räcker inte till mycket inte.

nehe nu ska jag börja jobba igen!
 hörs!
     lite höst mys på fyllan ; )

jo

"Childhood och Vattenfall vill främja debatten om utsatta barn i världen. Därför ger vi dig möjlighet att kommentera alla inlägg i vår blogg - dessutom skänker Vattenfall 20 kronor för varje inlägg du gör i din egen blogg som länkar till uppdragbarn.se. Pengarna går oavkortat till Childhoods verksamhet. Använd gärna våra bilder på din blogg och tipsa dina vänner om detta."

www.uppdragbarn.se

gör en god sak!

vad gör man

dessa dagar då man önskar att livet inte rullar på?
jag vill bara stoppa allt i påsen och slänga bland sopporna...men tyvärr ni man kan inte göra så med sina känslot, tankar minnen ect ect. hjärnan lagrar allt oavsett hur mycket man vill glömma.
jag vill bara åka tillbaka å få så mycket gjort å sagt innan det var försent, bara för en sista gång berätta för min pappa hur mycket jag älskar honom..och nu när jag sitter här i mitt sitt första hus med sin bästaste sambo å inget har jag fått visa för pappa och berätta att hans lilla tjej är stor nu..eller försöker vara iaf.  men varje gång jag tänker att jag förlorat honom blir jag mer lycklig över dom jag har kvar, min närmast familj. min underbara mamma som jag är så stolt och beundrar så mycket och min lillebror kristoffer som orkar alldeles ensam i norge.



SMÄRTA SMÄRTA SMÄRTA SMÄRTA hur i helvete ska man orka! man bara sitter å gråter sig fördärvad men inte fan hjälper det. det slutar väl med att jag gråter i tangentbordet så jag får en elchock eller nått.. = / haha....
det finns inga ord som beskriver känslan och vanmakten och alla tankar tänk om tänk om och varför, ingen kan förstå för inte ens i mina vildaste drömmar kändes det så här, bara den som förlorat en förälder så hastigt kan förstå..på riktigt....

som alexandra skrev håll i det ni har man vet aldrig när man  förlorar någon, snälla ni som fortfarande kan berätta för era nära å kära hur mycket ni älskar dom,GÖR DET,. för innan vet jag att jag gjorde det för sällan och man kan aldrig veta vad som kommer att hända.

till alla er som läser vem det än är JAG älskar er, för alla förtjänar att höra det, så gör er själva en tjänst och berätta för alla som betyder nått och för alla vänner ni håller riktigt kärt, hur mycket ni tycker om dom.


min älskade mamma. min älskade bror LOVE

min bästaste vän sen barnsben

idol

brukar inte titta på programet men av någon anledning så har det varit just det när jag slagit på tv och jag har haft tur å sett dom riktigt bra bidragen, Lars Eriksson något var grym och tjejen idag på gitarr på slutet var nästan ännu bättre, så jag måste säga av total 10 minuters IDOL tittande tror jag att dessa kommer gå hela vägen! tjejens bidrag har inte kommit upp på youtube än.

http://www.youtube.com/watch?v=IyEsnR8H3Ns




annars...ja ni....livet rullar på