Vi sitter fast i frankfurt med ett trasigt...

Vi sitter fast i frankfurt med ett trasigt plan. Vi har nu hamnat på ett hotell o madde och jag fick ett lyxrum :)) så vi gråter inte över 14h försening. Mellanlandningen i singapore halvreras så vi landar "bara" 12h senare! Hörs då!


Helt okey start på resan!

img_8561 (MMS)

Helt okey start på resan!


Om jag orkar... 4-ever alone  mohahaha !

img_7297 (MMS)

Om jag orkar... 4-ever alone  mohahaha !


Sköönt! Mätt o mys sällis, perffa kväll!

img_7270 (MMS)

Sköönt! Mätt o mys sällis, perffa kväll!


Hehe läste precis mitt förra inlägg o jag ...

img_0121 (MMS)

Hehe läste precis mitt förra inlägg o jag sitter såklart på gymet o cyklar och inte på jobbet!! Börjar få ont i rumpen efter 40 min! :) efter detta rar jag o slänger på mig walkingdojjorna o tar ett varv med fin grisen :) sen är det MAT som gäller!


Sitter på cykeln på jobbet o jobbar mej fr...

img_2290 (MMS)

Sitter på cykeln på jobbet o jobbar mej framåt mot mina mil :) tänkte köra två i lite lungnare tempo för slog pb på 33minuterspasset igår :) ska ringa o boka ny tid för vägning för att se om jag får bättre resultat denna gång :) kämpar o kämpar men går inte ner i vikt, dock förlorat centimetrar o tajtat till mig. Har nog aldrig haft brist på träningskläder förr men jävlar vad jag får tvätta nu :P


Longing! Soon im far far away!

img_4504 (MMS)

Longing! Soon im far far away!


På söndag söndag söndag ::::(( me is not ok.

På söndag söndag söndag ::::(( me is not ok.


Me lajki! Battleship, sjukt bra film!

img_2837 (MMS)

Me lajki! Battleship, sjukt bra film!


Urkul!!

img_2963 (MMS)

Urkul!!


Skööööön.....t. Nej det har inte regnat på...

img_6298 (MMS)

Skööööön.....t. Nej det har inte regnat på mej, svettig sa vi! Bra pass heeela veckan, me love it!


Huuuu kan knappt andas . Ännu mindre tänka...

Huuuu kan knappt andas . Ännu mindre tänka sova eller slappna av. Im falling apart. And no one will see. Muren är stark mitt hjärta likaså och utan mina allra bästa skulle ja inte ens bry mej om att fördöka pressa ner luften i lungorna. Ett darrande andetag åtgången. Just nu kämpar jag med att få kroppen lika stark som mitt hjärta. O med glädje ser jag att det fungerar. Om ett par få dagar kan jag o min fina lämna om så bara för stunden all skit bakom oss, det löser inget men det ger oss krafter att orka det sista avgörande slaget och förhoppningsvis ha krafter kvar att resa sig ur spillrorna. Ensam är stark men tillsammans är vi oslagbara. Kärlek till mina älskade och saknade vänner. <3 Live the life you love, love the life you live.


Workidooo! Ett ufo kommer lastat med en 7å...

img_3343 (MMS)

Workidooo! Ett ufo kommer lastat med en 7årig trots tös! Men vi har hängt ihop sen 6 imorse o trötta med skallebank. Aja tror ja har en trött o sliten kropp, vilodag idag o sen så öser vi på. Arbetslös fram till söndag sen jobbar ja 6 dagar ledig två jobbar en o sen slipper vi khåla! Det behövs det kan ja säga! Hejpåer!


Resten av ditt liv. Yeah lyssna å försvinn.

Resten av ditt liv. Yeah lyssna å försvinn.


Thats my day! Gnatt!

img_2850 (MMS)

Thats my day! Gnatt!


Glad påsk på er!! Idag har jag mått som ja...

img_6632 (MMS)

Glad påsk på er!! Idag har jag mått som jag förtjänar tills huvudet exploderade o ja nästan tuppa av o ett migränanfall var ett faktum ::((  blääää! Det enda glada är att jag ledsen efter att ja ställt mej på vågen mätte mig istället o kunde konstatera att jag krympt 13,5cm till!!! Wiiii! Och 6(!!!) av dom på midjan!! Så nu ska ja ta mej fan inte ställa mej på vågen förrän dagen innan ja åker, så det så!! Så på 2 v har jag väl krympt typ 20 cm (ihopräknat över hela mej) skönt!!


Vi kör mysmiddag på statoil med hämtmat id...

img_3887 (MMS)

Vi kör mysmiddag på statoil med hämtmat idag. Vera madde o ja 3 olika människor på samma galna bergochdalbana!


Khåla maffia

img_2781 (MMS)

Khåla maffia


Tar aldrig slut på att fylla i papper! Pust!

img_1193 (MMS)

Tar aldrig slut på att fylla i papper! Pust!


I can stop crying, någon var på min sida d...

I can stop crying, någon var på min sida denna gång! Helgen har varit galen o bra. Galen och dålig. O helt jätte bra! Avslutade den på bästa vis iaf! O imorse hittade jag min reservnyckel till bilen!! Tack o tack! Gymtime!


👍

img_5129 (MMS)

👍


U cant get what u want. Fail bitch,fail.

U cant get what u want. Fail bitch,fail.