fan

nara jag val hittar en dator som fungerar valdigt bra har jag inte kameran med mig!
Hur som haver har vi det hur harligt som helst! ater gott o dricker gott solar o bara njuter!
svart att fa ratt pa dyngnet men vad gor det!varfor sova nar man har lata dagar vid poolen o stranden! inge som trottar ut an iaf! Vi har shoppat lite o av nagon anledning har jag varit dalig pa det!richard har kopt massa skor o klocka osv! men men jag ar finsmakare =D letar efter det jag verkligen vill ha, da jag e radd for overvikt pa resvaskan i slutandan!
kommer tillbaka med nya inlagg o bilder nar jag nu vet vart det finns bra datorer!

puss pa er!

hjärtat i halsgropen

pirr i magen o allt möjligt och jag är inte ens på väg till arlanda (åker imorgon) men redan nu börjar kroppen darra! är flygrädd o nervös för det å sen bara att äntligen vara dags! 9 månaders låång väntan...fasar för den dagen då jag är gravid o måste vänta så länge =D
aja imorgon bloggar jag från arlanda, lär ju bli ett par timmars sittande o vankandes innan det är dags att kliva på planet!

See u 27/1 är vi hemma igen! men som sagt ska se till att försöka blogg under tiden!

pusspuss

längtar

nu närmar sig resan med stormsteg! woohhooo sitter o glor på bilder från hotellet o priser på tex massage o manikyr, som jag ska skämma bort mig! massage 60 kr manikyren 30 kr =D jiiiihaaaa!!!





underbart va?! som vi ska njuta alla dagar o bara tänka på varandra o dricka bacardi breezer lychee igen och enmassa singha, det enda jag kommer att sakna är att basta ; ) o att alla vänner är hemma i sverige o inte med oss! tycker att det är dags att komma iväg på någe kul alla tillsammans!
ska försöka blogga o lägga upp bilder varje dag så ni får följa semestern =D

Just nu väntar jag på richard som hämtar sin mamma o co i nörrköping efter deras nyårskrysssning, läskigt med det hemska väglaget! och emzi och co som kör hem från tyskland... jajaja mammig jag vet men har blivit liiiite mer överbeskyddande o orolig efter ett hemskt 2008. jag kan inte förstå att det snart är 2 år sedan pappa gick bort! =/ och i juni har richard o jag redan varit ihop i 4 år! vart tar tiden vägen?!

Nyår var toppen men nykter (NEJ INGA BARN PÅ G! ) god mat o trevligt sällskap!
som sagt det kan inte bli tisdag snart nog o sedan ondsdag morgon o poolen here we come!

puss på er o förhoppningar om att 2010 blir ett bra år!