påsken

har flygit förbi, i goda vänners lag och familj.

höjdpunkten var i lördags, när richard skulle eld i kaminen för julia o nattis hade med sig sådana dära skummisar som man eldar lite på, marsm.. kan inte stava till det =D , så richard han donar, vi fortsätter att dricka och helt plötsligt exploderar det i  kaminen, världens smäll! men richard vad har du där inne? nee inget det var väl koda säger han, så där kan det dock låta om man lagt en tändare i elden säger någon...richard aldrig att han så klart inte har lagt den där!
hanna o richard spanar in i kaminen och se på fan en smält massa i form av en tändare ligger där inne! hur i hela världen lägger man tändaren inne i kaminen när man tänt på? haha gissa om vi gravade!

nu sitter jag hos jessi efter ett litet möte på all people agency,
http://www.allpeople.se/  har nämligen precis fått mina arbetsuppgifer =D wihhuuu va kul det ska bli!



ALLPEOPLE agency.
är Katrineholms nya makeoverstudio. Vi erbjuder professionell makeup, poseringshjälp och modefotografering helt kostnadsfritt. Du betalar endast för de bilder Du är nöjd med och inget köptvång föreligger.

ALLPEOPLE agency. satsar på kvalitét istället för kvantitét och strävar efter att Du får en minnesvärd upplevelse. Till oss är alla välkomna oavsett ålder och utseende. Vi lyfter fram stjärnan i dig.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback