vad gör man

dessa dagar då man önskar att livet inte rullar på?
jag vill bara stoppa allt i påsen och slänga bland sopporna...men tyvärr ni man kan inte göra så med sina känslot, tankar minnen ect ect. hjärnan lagrar allt oavsett hur mycket man vill glömma.
jag vill bara åka tillbaka å få så mycket gjort å sagt innan det var försent, bara för en sista gång berätta för min pappa hur mycket jag älskar honom..och nu när jag sitter här i mitt sitt första hus med sin bästaste sambo å inget har jag fått visa för pappa och berätta att hans lilla tjej är stor nu..eller försöker vara iaf.  men varje gång jag tänker att jag förlorat honom blir jag mer lycklig över dom jag har kvar, min närmast familj. min underbara mamma som jag är så stolt och beundrar så mycket och min lillebror kristoffer som orkar alldeles ensam i norge.



SMÄRTA SMÄRTA SMÄRTA SMÄRTA hur i helvete ska man orka! man bara sitter å gråter sig fördärvad men inte fan hjälper det. det slutar väl med att jag gråter i tangentbordet så jag får en elchock eller nått.. = / haha....
det finns inga ord som beskriver känslan och vanmakten och alla tankar tänk om tänk om och varför, ingen kan förstå för inte ens i mina vildaste drömmar kändes det så här, bara den som förlorat en förälder så hastigt kan förstå..på riktigt....

som alexandra skrev håll i det ni har man vet aldrig när man  förlorar någon, snälla ni som fortfarande kan berätta för era nära å kära hur mycket ni älskar dom,GÖR DET,. för innan vet jag att jag gjorde det för sällan och man kan aldrig veta vad som kommer att hända.

till alla er som läser vem det än är JAG älskar er, för alla förtjänar att höra det, så gör er själva en tjänst och berätta för alla som betyder nått och för alla vänner ni håller riktigt kärt, hur mycket ni tycker om dom.


min älskade mamma. min älskade bror LOVE

min bästaste vän sen barnsben

Kommentarer
Postat av: Sandra

Älskar dig vännen BF4E är på riktigt...alltid bara en signal eller sms bort...Kärlek

2008-09-17 @ 21:43:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback